sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Fransa Kupası mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. 13 Mart Çarşamba akşamında kazanmanız dileğiyle.

Dortmund – PSV: 2.5 ÜST, 1.38 (iddaa) – 30.00 (Bets10); UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finalistler belli oluyor. 13 Mart Çarşamba akşamı Son 16 Turu’nun rövanşında, Borussia Dortmund ile PSV karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Borussia Dortmund, PSG, Milan ve Newcastle United’ı geçerek liderlik ipini göğüslerken, 6 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. En zorlu grupların birinden lider çıkmayı başaran Edin Terzi ve öğrencileri, Son 16 Turu’nun ilk maçında PSV deplasmanına konuk oldu. Maça daha iyi başlayan ve net fırsatlar yakalayan Hollanda temsilcisi olurken, Donyell Malen 24. dakikada şapkadan tavşan çıkardı ve Dortmund devre arasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda üstünlüğünü korumayı başaramasa da, ev sahibi deplasmandan aldığı 1-1’lik beraberlikle, avantajlı tarafa geçti. Almanya Bundesliga’da son 2 hafta Union Berlin ve Werder Bremen deplasmanlarında kazanan Dortmund, son haftalarda formda. Hollanda Eredivisie Ligi’nin namağlup lideri PSV Eindhoven, bu sezon hem ligde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dikkat çekici bir performans sergiliyor. B Grubu’nda mücadele eden PSV, başlangıçta Arsenal’e karşı bir mağlubiyet aldı ancak sonraki 5 haftada 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek 9 puan topladı ve Son 16 biletini cebine koydu. 5 maçlık yenilmezlik serisiyle Dortmund karşısına çıkan Peter Bosz ve öğrencileri, maç boyunca daha net gol fırsatları yakalamasına rağmen, fırsatları cömertçe harcadı. Devre arasına 1-0 geride giren konuk ekip, ikinci yarının hemen başında skora dengeyi getirdi. Deplasmanda galibiyet arayacak olan PSV, iki kulvarda birden kolay kolay mağlup olmayacağını bizlere uzun süre önce gösterdi. Hollanda Eredivisie Ligi’ne son haftayı Go Ahead deplasmanında 1-0’lık galibiyetle noktalayan PSV, galibiyetlerine devler sahnesinde devam etmek istiyor. Dortmund ve PSV ilk maçta birbirlerine diş geçiremedi ve karşılıklı gollere imza attı. Rövanşta iki takımında turu geçmek için galibiyete ihtiyacı var. Almanya’da oynana maçta iki takımda fırsatlardan yararlanmakta etkisizdi. Rövanşta ise iki takımında daha başarılı olacağını ve Son 16 eşleşmesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Atletico Madrid – İnter: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 30.00 (Bets10); İddaa fikstüründe 13 Mart Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun rövanş mücadelesinde, Atletico Madrid ile İnter karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Cadiz deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Atletico Madrid, liderin tam 14 puan gerisine düştü ve şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybetti. Cadiz’e karşı hücum hattında etkisiz kalan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezonun ilk mağlubiyetini Son 16 Turu’nun ilk maçında konuk olduğu İnter deplasmanından aldı. İnter’e karşı maç boyunca savunmaya çekilen Diego Simeone’nin öğrencileri, isabetli şut dahi atamadan maçı tamamlarken, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Savunmaya ağırlık vermesine karşın, İnter golcülerine karşı zor anlar yaşadıklarını söyleyelim. Kazanmaktan başka şansı kalmayan Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’ne bu sezon ambargo koymayı başaran İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını araladı. İtalya Serie A Ligi’nde son 21 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen İnter, liderlik koltuğundaki hakimiyetini sürdürüyor. Bitime 10 hafta kala en yakın rakibine olan puan farkını 16’ya çıkaran konuk ekip, zorlu Bologna deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılarak yenilmezlik serisini 21 haftaya çıkardı. Son 10 haftada üst üste galibiyetlerle dikkat çeken Simone Inzaghi ve öğrencileri, hem ligde hem de diğer kulvarda başarılı bir performans sergiliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti, bu sezon devler sahnesinde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Atletico Madrid’e karşı iç sahada 1-0’lık galibiyete imza atan İnter, 90 dakika sonunda kalesinde isabetli şuta dahi izin vermedi. Galibiyeti getiren gol ikinci yarıda oyuna dahil olan Marko Arnautovic’ten geldi. Deplasmanda beraberliğin yeterli olduğu konuk ekip, son haftalardaki oyun etkisiyle güven vermeye devam ediyor. Atletico Madrid’in evinde kazanmaktan başka şansı yok. Son maça kadar UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ev sahibi son derece iyi bir performans sergiledi. İnter ise hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’ne oyun etkisiyle damga vurmaya devam ediyor. Rövanştan tur biletiyle çıkmak isteyen tarafların, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

PSG – Nice: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.48 (Bets10); 13 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:10’da sahne alacak olan Fransa Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, PSG ile Nice karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS. Fransa Ligue 1’de şampiyonluk kapısını aralayan PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koydu. Bu sezon Luis Enrique yönetiminde tüm kulvarlarda etkili olmayı başaran ev sahibi, bu kez Fransa Kupası’nda galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de 20 haftadır maç kaybetmeyen, 25 hafta sonunda ise sadece 1 kez mağlup olan PSG, en yakın rakibinin 10 puan üzerinde liderliğine devam ediyor. Son 20 haftada 14 galibiyet, 6 beraberliğe imza atan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kapsamında Real Sociedad karşısına çıkarken, İspanyol temsilcisini hem iç saha hem de deplasmanda mağlup etti. Bu zorlu fikstürde Fransa Ligue 1’de ise son 3 hafta Rennes, Monaco ve Reims ile berabere kaldılar.  Nice karşısına çıkacak olan PSG, tüm kulvarlarda gösterdiği başarıyla, turun favorisi. Fransa Ligue 1’de sezonun başlarında liderlik koltuğuna oturan ve 13 hafta boyunca namağlup bir performans sergileyen Nice, son haftalarda büyük bir düşüş yaşadı. Genç teknik adam Francesco Farioli önderliğindeki konuk ekip, son 11 haftada sadece 3 maçta galibiyet alabildi ve 8 maçta puan kaybı yaşadı. 6 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan ve 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrılan Nice, bitime 9 hafta kala 40 puanla 6. sıraya kadar geriledi. Ligde üst sıralardan adım adım uzaklaşan Farioli’nin öğrencileri, teselliyi Fransa Kupası’nda arayacak. PSG deplasmanına konuk olacak olan Nice, sezonun ilk yarısında bu deplasmandan 3-2’lik galibiyetle çıkmayı başarmıştı. Ancak, o günlerin ardından Nice son derece zayıf bir performans grafiği ortaya koymaya başladı. Fransa Ligue 1’in lideri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ise Çeyrek Finalistleri arasında yer alan PSG, gözünü Fransa Kupası’na dikti. Nice’a karşı iç sahada galibiyet arayacak olan Luis Enrique’nin öğrencileri, 3 kupa hedefinden vazgeçmeyecek ve rakibini mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.81

Bets10 Bahis Oranı: 1332.0