İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Bologna İddaa Tahmini 15.03.2024

15 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlayan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Bologna karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadeleye Carlo Castellani Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Empoli galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.30, Bologna galibiyetine ise 2.12 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Empoli Skor Üretmekte Zorlanıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Empoli, göreve Davide Nicola’nın gelişiyle birlikte 6 hafta boyunca namağlup bir performans ortaya koyarken, seri Cagliari’ye karşı iç sahada 1-0’lık mağlubiyetle son buldu. Geçtiğimiz hafta ise Milan deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerek, bitime 10 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ettiler. Sezon başından itibaren zor günler geçiren Empoli, teknik adam değişikliğinin ardından 6 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlikle noktaladı. Bu sezon ilk kez 6 maç boyunca mağlup olmayan ev sahibi, son 2 haftada Cagliari ve Empoli’ye karşı skor üretmeyi başaramayınca, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Devre arasında takıma katılan ve ilk 5 maçta 3 gol, 1 asistlik katkı veren M’Baye Niang, son 2 hafta rakip ceza sahasında topla buluşmakta zorlanırken, Empoli üretkenlikten uzak bir futbol sergilemeye başladı.

Bologna 7 Hafta Sonra Mağlup

Bologna genç teknik adamı Thiago Motta önderliğinde, tarih yazmaya devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon ilk 28 hafta itibariyle müthiş bir performans grafiği ortaya koyan Bologna, geçen hafta lider İnter karşısına 6 maçlık galibiyet, 7 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktı. Lider karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekipte, seri sona erdi. Bologna, bitime 10 hafta kala topladığı 51 puanla 4. sırada kendisine yer buldu. 2. sıradaki Juventus ile arasında 8 puan fark bulunan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi potasını zorlamaya devam ediyor. Bu sezon 28 hafta sonunda sadece 5 kez mağlup olan konuk ekip, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. Son maçta İnter’e karşı alınan 1-0’lık mağlubiyete rağmen, Bologna’nın sezonun ikinci yarısında en iyi performans grafiklerinden birini ortaya koyduğunu söyleyelim.

Empoli – Bologna Maç Bilgileri

Empoli – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Alberto Grassi’nin sakatlığı devam ediyor. Bologna takımında ise Adama Soumaoro ve Jesper Karlsson’un sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Ardian Ismajli, Jacopo Fazzini, Youssef Maleh, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, Alberto Cerri, Emanuel Gyasi.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Federico Ravaglia, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Victor Kristansen, Sam Beukema, Nikola Moror, Alexis Saelemaekers, Lewis Ferguson, Michel Aebischer, Joshua Zirkzee, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 8 hafta sadece lider İnter’e karşı mağlup olan ve bu fikstürden 6 galibiyet çıkarmayı başaran Bologna, son haftalara damga vurdu ve üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Son 8 haftada sadece lidere karşı kaybeden Bologna, bu hafta Empoli deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Giovanni Fabbian’ın son dakika golü Bologna’ya galibiyeti getirdi. Lider karşısında aldığı mağlubiyetin ardından, Bologna yeniden Serie A Ligi’nde yükselişe geçti. Kazananları tebrik ederiz.