Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Sivasspor İddaa Tahmini 16.03.2024

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı puansız kapatan Sivasspor deplasmanda, Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Adana Demirspor ile Sivasspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Adana Demirspor galibiyetine 1.96, beraberlik tercihine 3.71, Sivasspor galibiyetine ise 4.14 verildiğini görüyoruz.

Adana Demirspor’dan 1 Puan

Adana Demirspor Süper Lig’de geçen hafta konuk olduğu Konyaspor deplasmanından 1 puan almayı başardı. Rakibi karşısında 2 kez geriye düştükleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan toplayan Hikmet Karaman öğrencileri yavaş yavaş toparlanma sinyalleri veriyor. Bu hafta sonu ise iç sahada Sivasspor’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da golcü Mario Balotelli kart cezalısı. Nabil Alioui’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor Evinde Kaybetti

Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Bülent Uygun’un öğrencileri iç sahada konuk ettiği Alanyaspor karşısında mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Rey Manaj yine golünü atmayı başardı ama bu kez puan almalarına yetmedi. Süper Lig’de 6 maç aradan sonra mağlup olan Yiğidolar, bu hafta Adana Demirspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da golcü Rey Manaj’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Adana Demirspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da golcü Mario Balotelli kart cezalısı. Nabil Alioui’nin ise sakatlığı devam ediyor. Sivasspor’da golcü Rey Manaj’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Milad Mohammadi, Tayfun Aydoğan, Edouard Michut, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Steven Mendoza

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Clinton N’Jie, Fode Koita

İddaa Tahmini

Adana Demirspor geçen hafta konuk olduğu Konyaspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. Son 2 haftada 4 puan toplayan Hikmet Karaman’ın ekibi bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Sivasspor ise geçen hafta iç sahada mağlup oldu. Alanyaspor’a 2-1 kaybettiler ve 6 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi. Sivasspor deplasmanda sorun yaşayan bir takım. Adana Demirspor’da pek güven vermiyor. Düşük skorlu bir maç beklentim var. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.73

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.94

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor farklı kazandı. Balotelli’nin yokluğunda Sivasspor’u 4-1 mağlup ederek son 3 hafada 7 puan topladılar.