Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Başakşehir İddaa Tahmini 16.03.2024

Trendyol Süper Lig’de düşme hattında yer alan Ankaragücü evinde, Başakşehir’i konuk edecek. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Ankaragücü ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 2.50, beraberlik 3.37, Başakşehir kazanır ise 3.08 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Ankaragücü Alt Sıralarda

Ankaragücü Süper Lig’de uzun bir süredir galibiyet alamıyor. Geçen hafta sonu konuk oldukları Samsunspor deplasmanında da 2-1 kaybeden Ankaragücü’nde galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Süper Lig’de en son galibiyetini Ocak ayında alabilen Emre Belözoğlu’nun ekibi o tarihten bu yana 3 puan sevinci yaşayamıyor. Süper Lig’de düşme hattında yer alan Hatayspor’un sadece 1 basamak üzerinde yer alan Ankaragücü’nün rakibi ile eşit puana sahip olduğunu da belirtelim. Bu hafta sonu Başakşehir’i konuk edecek Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Cem Türkmen sakat olan isimler.

Başakşehir 3 Maçtır Kazanıyor

Başakşehir Sper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçen hafta sonu iç sahada Antalyaspor’u konuk eden Çağdaş Atan’ın öğrencileri uzatma dakikalarında Opoku’nun attığı tek golle 1-0 kazanarak Avrupa umutlarını devam ettirdiler. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Başakşehir’de moraller yerinde. Bu hafta sonu konuk olacakları Ankaragücü deplasmanında da 3 puan peşindeler. Karşılaşma önesinde Başakşehir’de Patryk Szysz ve Dimitris Pelkas’ın sakatlıkları sürüyor.

Ankaragücü – Başakşehir Maç Bilgileri

Ankaragücü – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Alper Uludağ ve Cem Türkmen sakat olan isimler. Başakşehir’de Patryk Szysz ve Dimitris Pelkas’ın sakatlıkları sürüyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Ankaragücü geçen hafta konuk olduğu Samsunspor deplamanında 2-1 mağlup oldu. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Son 7 maçından galibiyet çıkartamayan Ankaragücü’nde moraller bozuk. Başakşehir ise geçen hafta Antalyaspor engelini tek golle geçti. Rakibini 1-0 mağlup eden Çağdaş Atan’ın öğrencileri üst üste 3. Galibiyetini aldı ve Avrupa umutlarını sürdürdü. Bu maçta da bana göre favoriler ama ben gollere yöneleceğim. Ankaragücü’nün kazanması şart ama işleri kolay değil. Hem Ankaragücü hem de Başakşehir gol bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü uzun bir aradan sonra kazanmayı başardı. Başakşehir’i iç sahada 2-1 mağlup ettiler.