Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Kayserispor Bahis Tahmini 16.03.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Alanyaspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Alanyaspor ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alanyaspor kazanır 2.16, beraberlik 3.71, Kayserispor kazanır ise 3.47 olarak açıklanmış.     

Alanyaspor’dan Sürpriz Galibiyet

Alanyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Sivasspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönen Fatih Tekke’nin öğrencileri yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı. Puanını 36 yapan Alanyaspor düşme hattının 6 puan üzerine çıkmış oldu. Kümede kalma umutlarını iyice arttıran Alanyaspor bu hafta Kayserispor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da Hwang Ui Jo’nun sakatlığı sürüyor.

Kayserispor 2 Puan Bıraktı

Kayserispor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Hatayspor ile 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de Burak Yılmaz’ın göreve gelişinden bu yana 7 hafta geride kaldı ve Kayserispor’un bu süreçte sadece Çaykur Rizespor deplasmanında kaybettiğini belirtelim. Düşme hattının sadece 6 puan üzerinde yer alan Kayserispor bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da Arif Kocaman kart cezalısı. Majid Hosseini’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Hwang Ui Jo’nun sakatlığı sürüyor. Kayserispor’da Arif Kocaman kart cezalısı. Majid Hosseini’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Alanyaspor geçen hafta konuk olduğu Sivasspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndü. Bir önceki hafta ise Trabzonspor’u 3-1 mağlup etmişlerdi. Son dönemde Oğuz Aydın’ın yükselen bir performansı var. Kayserispor ise iç sahada Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Burak Yılmaz yönetiminde kolay kolay mağlup olmuyorlar. Alanya’da oynanan maçta da taraf bahsi bana göre riskli. Alanyaspor’un hücumdaki üretkenliği sebebiyle gollere yöneleceğim. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Betelli Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.85

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…