Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Samsunspor İddaa Tahmini 17.03.2024

Trendyol Süper Lig’de düşme hattında bulunan Hatayspor evinde, Samsunspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

HataysporSamsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Hatayspor kazanır 2.99, beraberlik 3.48, Samsunspor kazanır ise 2.51 olarak açıklanmış.

Hatayspor Düşme Hattında 

Hatayspor’un Süper Lig’de kazanamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor’a konuk olan Hatayspor, maçın başında bulduğu golle öne geçti ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Kayserispor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Volkan Demirel’in öğrencileri son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı. Süper Lig’de üst üste yaşanan puan kayıpları ile düşme hattında bulunan Hatayspor düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Samsunspor karşısında 3 puan hedefliyorlar. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Armin Hodzic’in sakatlığı bulunuyor. 

Samsunspor Umutlarını Koruyor 

Samsunspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımalrdan biriydi. İç sahada Ankaragücü’nü konuk eden Kırmızı Beyazlılar karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Carlo House ve Olivier Ntcham’ın attığı gollerle 3 puan almayı başaran Samsunspor’da moraller yerinde. Süper Lig’de son 5 haftada sadece 1 kez kaybeden Samsunspor kümede kalma umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta sonu konuk olacakları Hatayspor’un 6 puan önündeler. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Muhammed Gümüşkaya’nın sakatlığı bulunuyor. Marius Mouandilmadji ise kart cezalısı. 

Hatayspor – Samsunspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

İddaa Tahmini

Hatayspor son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta sonu Kayserispor’a konuk olan Hatayspor mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Hatayspor düşme hattında yer alıyor. Samsunspor ise geçen hafta Ankaragücü karşısında 2-1 kazanarak 3 puanı kaptı. Bu hafta konuk olacakları Hatayspor’un 6 puan önündeler. Hatayspor adına kazanmaktan başka çare yok. İç sahada bu hafta Hatayspor’un reaksiyon göstermesini bekliyorum. Samsunspor karşısında zor da olsa kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.60

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.99

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor net bir galibiyet aldı. Samsunspor’u 3-0 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.