Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Galatasaray İddaa Tahmini 17.03.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Lider Galatasaray deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Kasımpaşa ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kasımpaşa kazanır 6.27, beraberlik 4.90, Galatasaray kazanır ise 1.52 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.    

Kasımpaşa Deplasmanda Kazandı 

Kasımpaşa geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Sami Uğurlu’nun öğrencileri ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de 3 maçlık kazanamama serisini de son erdirdiler. Avrupa umutlarını devam ettiren Kasımpaşa’nın 4. Sıradaki Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 3’e indirdiğini de belirtelim. Bu hafta sonu ise iç sahada lider Galatasaray’ı ağırlayacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Erdem Çetinkaya’nın sakatlığı sürüyor. 

Galatasaray 10 Maçtır Kazanıyor 

Galatasaray Süper Lig’de galibiyet serisini sürdürüyor. Geçen hafta iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar mücadeleden 6-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Sezonun en farklı galibiyetlerinden birini alan Okan Buruk’un ekibi Süper Lig’de ene yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Kasımpaşa’nın konuğu olacaklar. Üst üste 10 maçtır kazanan Galatasaray’da moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Serge Aurier ve Davinson Sanchez’in sakatlıklarının devam ettiğini belirtelim. 

Kasımpaşa – Galatasaray Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Erdem Çetinkaya’nın sakatlığı sürüyor. 

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Kaan Ayhan Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Kasımpaşa geçen hafta konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. İlk yarıyı 1-0 geride kapattıkları maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. 3 puanı alan Kasımpaşa moralli. Galatasaray ise liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta Çaykur Rizespor’u 6-2 mağlup eden Galatasaray üst üste 10. Galibiyetini aldı. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde yer alan Galatasaray bu hafta Kasımpaşa karşısında da maçın favorisi. Galatasaray kazanır ve galibiyet serisini 11 maça çıkartır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray zorlandığı maçtan çok önemli bir galibiyet ile döndü. Kasımpaşa’yı son dakika golüyle 4-3 mağlup ederek galibiyet serisini 11 maça çıkarttılar.