Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 17.03.2024

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe deplasmanda, Trabzonspor’a konuk oluyor. Zorlu karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 4.66, beraberlik 4.15, Fenerbahçe kazanır ise 1.77 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde 

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Trabzonspor 1-0 geriye düştüğü maçtan 5-1’lik galibiyet ile ayrılarak dikkat çekti. Bir hafta önce alınan Alanyaspor mağlubiyetini de telafi etmiş oldular. Süper Lig’de 3. Sıradaki yerini koruyan ve Avrupa’ya gitme adına önemli bir avantaj elde eden Bordo Mavililer, 4. Sıradaki Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 3’e çıkartmış durumda. Bu hafta sonu Papara Park’ta Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor Kadıköy’de 3-2 kazanmıştı ama bu kez işleri çok daha zor olacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları sürüyor. 

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan 

Fenerbahçe Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçen hafta sonu Kadıköy’de Pendikspor engelini 4-1 ile geçen Sarı Lacivertliler lider Galatasaray’ın kazandığı haftada hata yapmadı. Rakibini 1-0 geriye düştükleri maçta 4-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Galatasaray’ın 2 puan gerisinde yer alan İsmail Kartal’ın öğrencileri bu hafta sonu Trabzonspor’un konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Kadıköy’de Fenerbahçe’nin Trabzonspor’a karşı 3-2 kaybettiğini ve bu sezon ilk ve tek yenilgisini Trabzonspor’a karşı aldığını belirtelim. UEFA Konferans Ligi’nde de adını çeyrek finale yazdıran Sarı Lacivertliler yoluna 2 kulvarda da devam ediyor. Bu hafta sonu Trabzonspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de Luan Peres, Çağlar Söyüncü ve Joshua King’in sakatlıkları devam ediyor. 

Trabzonspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları sürüyor. Fenerbahçe’de Luan Peres, Çağlar Söyüncü ve Joshua King’in sakatlıkları devam ediyor. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Enis Destan

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Leandro Bonucci, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Trabzonspor geçen hafta Fatih Karagümrük engelini 5-1 ile geçmeyi başardı. Farklı bir galibiyet alarak Süper Lig’de 3. Sıradaki yerini korudular. Bu hafta ise Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Fenerbahçe şampiyonluk umutlarını sürdürüyor. Geçen hafta sonu Pendikspor’u 1-0 geriye düştükleri maçta 4-1 mağlup ettiler. Üst üste 4 maçtır kazanan Fenerbahçe moralli. Bu hafta kazanmaları gereken bir maç ama Trabzonspor deplasmanında işleri pek kolay olmayacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçtaki gibi bol gol bekliyorum. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Olaylı maçta kazanan Fenerbahçe oldu. Trabzonspor’u deplasmanda 3-2 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını devam ettirdiler.