Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Frankfurt İddaa Tahmini 17.03.2024

17 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ve Eintracht Frankfurt ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3.

intobet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.63, beraberliğe 4.44, Frankfurt galibiyetine ise 4.91 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.63 oran kazandırıyor.

Borussia Dortmund Son Haftalarda Formda

Edin Terzic 3 yıl sonra Borussia Dortmund’u, UEFA Şampiyonlar Ligi seviyesinde Çeyrek Final Turu’na taşıdı. Devler sahnesinde gruplardan itibaren büyük bir başarı gösteren Sarı Siyahlılar, Almanya Bundesliga’da ise üst sıraları bırakmıyor. Gruplarda PSG, Milan ve Newcastle United’ı geride bırakmayı başaran Dortmund, Son 16 eşleşmesinde ise PSV engelini geçti. Geçtiğimiz hafta rövanşı sınavını iç sahada veren ev sahibi, taraftarı önünde Sancho ve Reus’un golleriyle 2-0’lık galibiyetle tur atladı. Almanya Bundesliga’da ise Dortmund son 2 hafta Union Berlin ve Werder Bremen’i deplasmanda mağlup etmeyi başardı. İki kulvarda birden üst üste galibiyetler alan ev sahibinde, bitime 9 hafta kala moraller yerinde. 5. sırada yer alan Dortmund, şampiyonluk umutlarını kaybetmesinin ardından, üst sıralar için mücadele ediyor.

Eintracht Frankfurt Yükselişe Geçti

UEFA Avrupa Konferans Ligi vedasının ardından Almanya Bundesliga’da sezonun geri kalanında UEFA Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele edecek olan Eintracht Frankfurt, son 5 haftalık lig fikstüründe maç kaybetmedi. 3 hafta boyunca alınan üst üste beraberliklerin ardından, son 2 haftada Heidenheim ve Hoffenheim engellerini galibiyetlerle geçmeyi başardı. 25 hafta sonunda 10 galibiyet, 10 beraberlik, 5 mağlubiyetle 40 puan toplamayı başaran Frankfurt, ligin 6. sırasında yer alıyor. Son 2 haftada rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, bu hafta ligde en yakın rakibi Dortmund’a deplasmanda konuk olacak. Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönen rakibi karşısında galibiyet arayacak olan Dino Toppmöller ve öğrencileri, kazanması halinde rakibiyle puan farkını 4’e indirme şansına sahip.

Borussia Dortmund – Frankfurt Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund takımında Julian Ryerson ve Sebastien Haller’in sakatlıkları devam ederken, Sabitzer ise kart cezalısı. Frankfurt cephesinde Jean-Matteo Bahoya, Sasa Kalajdzic, Ellyes Skhiri, Mehdi Loune ve Sebastian Rode’nin sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ian Maatsen, Mats Hummels, Niklas Süle, Emre Can, Nico Schlotterbeck, Jadon Sancho, Marco Reus, Bynoe-Gittens, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Jessic Ngankam.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 2 haftadan galibiyetlerle çıkmayı başaran Dortmund ile Frankfurt karşı karşıya geliyor. İki takımda ligde birbirlerinin en yakın rakipleri olarak yola devam ediyor. Formda tarafların zorlu mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund taraftarı önünde hata yapmadı. Ev sahibi 3 golle 3 puanı alırken, Frankfurt ise zorlu deplasmanda tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. İki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.