Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 17.03.2024

İddaa fikstüründe 17 Mart Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga‘nın 26. hafta mücadelesinde, 8. sıradaki Freiburg ile lider Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Saat 17:30’da sahne alan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Freiburg galibiyetine 5.81, beraberliğe 4.25, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.58 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.93, beraberliğe 3.76, konuk ekibe ise 1.39 oran veriyor.

Freiburg Lige Odaklandı

Freiburg, Almanya Bundesliga’ya moralsiz dönüyor. Christian Streich ve öğrencileri UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 Turu’na kadar çıktı. Lens karşısında tarihi bir geri dönüşle tur atlayan ev sahibi, Son 16 eşleşmesinin ilk maçında ise West Ham’a karşı iç sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta İngiltere deplasmanına avantajlı giden Freiburg, maç boyunca kalesini gole kapatmakta zorlandı ve 5-0’lık mağlubiyetle, Avrupa hayallerine veda etti. Rotasını Bundesliga’ya çeviren ev sahibi, geçtiğimiz hafta Bochum deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetle, ligde tam 6 hafta sonra galip geldi. Bu hafta iç sahada lider ağırlayacak olan Freiburg, bitime 9 hafta kala 33 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Üst sırlara yetişmek isteyen ev sahibinin, lig galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var.

Bayer Leverkusen İstediğini Aldı

Bayer Leverkusen zorlanmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final biletini cebine koydu ve tarih yazmaya devam etti. Xabi Alonso yönetiminde 3 kulvarda birden yoluna namağlup devam etmeyi başaran konuk ekip, Karabağ karşısında 2 maçta da zor anlar yaşadı. İlk maçta rotasyona gittiler ve 2-0 geriye düştükten sonra, yıldızları oyuna alarak skoru 2-2’ye getirdiler. Rövanşta ise bir kez daha 2-0 geriye düşen Bayer Leverkusen, yeniden yıldızlarını oyuna dahil etti ve 3-2’lik galibiyetle tur atladı. Müthiş bir performans grafiğine sahip olan konuk ekip, tarihinin ilk Almanya Bundesliga şampiyonluğuna çok yakın. Bitime 10 hafta en yakın rakibiyle arasında 10 puan fark bulunan Leverkusen, 25 haftadan 21 galibiyet, 4 beraberlikle ayrıldı.

Freiburg – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Freiburg – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Daniel-Kofi Kyereh, Philipp Lienhart ve Kenneth Schmidt’in sakatlıkları devam ederken, Maximilian Eggestein kart cezalısı. Leverkusen’de ise Boniface ve Arthur’un sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Christian Günter, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen, namağlup performans grafiğiyle son 9 haftaya girilirken, en yakın rakibiyle puan farkını 10’da tutmaya devam etti. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Leverkusen, Freiburg deplasmanından kayıpsız çıkarak, şampiyonluk için gereken galibiyet sayısını 5’e indirecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen şampiyonluğa bir adım daha attı. Deplasmanda 3 puanı 3 golle alan Xabi Alonso ve öğrencileri, namağlup performansına tam gaz devam ediyor. Lider deplasmanda kazanarak, bizleri yanıltmadı.