İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Genoa İddaa Tahmini 17.03.2024

17 Mart Pazar günü S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Genoa karşı karşıya gelecek.

Allianz Stadı’nın ev sahipliği yapacağı zorlu mücadelede Bets10, Juventus galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.15, Genoa galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda.

Juventus Umutlarını Kaybetti

İtalya Serie A’da son 7 haftada sadece 6 puan çıkarabilen Juventus’un şampiyonluk umutları ciddi şekilde zedelendi. Başlangıçta lider İnter ile birlikte şampiyonluk için en güçlü adaylardan biri olarak görülen Massimiliano Allegri ve ekibi, bu sezon Avrupa’da yer almadı ve tamamen Serie A Ligi şampiyonluğuna odaklandı. Sezonun bitimine 10 hafta kala liderin tam 17 puan gerisine düştüler. Geçtiğimiz hafta iç sahada Atalanta ile 2-2 berabere kalarak 2. sırayı Milan’a kaptırdılar. Son 7 haftada sadece 1 galibiyet elde edebilen Juventus, bu süreçte 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Bu dönemde sadece düşme hattındaki Frosinone’u mağlup edebildiler. Son haftalarda kötü gidişata çare arayan ev sahibi, bu hafta sahasında Genoa’yı konuk edecek.

Genoa 2 Haftadır Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında Genoa galibiyet adına zorlanan takımlar arasında yer aldı. 8 hafta maç kaybetmeyen ve dikkatleri üzerine çeken Alberto Gilardino’nun öğrencileri, son 4 haftada ise 8 puan kaybetti. Sadece Udinese karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran konuk ekip, son 2 haftada lider İnter ve Monza’ya karşı mağlup olmaktan kurtulamadı. 33 puanla 12. sırada bulunan ekip, bitime 10 hafta düşme hattından 9 puan uzakta. Son 4 maçta kalesinde 10 gol gören Genoa, rakip fileleri ise 7 kez havalandırdı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan konuk ekip, skor üretmekte ise zorlanmadı. Düşme hattıyla farkı çift hanelere çıkarmak adına, bu hafta Juventus deplasmanında galibiyet arayacaklar.

Juventus – Genoa Maç Bilgileri

Juventus – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Mattia De Sciglio, Carlos Alcaraz ve Adrien Rabiot’un sakatlıkları bulunuyor. Pogba ve Fagioli ise kart cezalısı. Genoa’da ise Alan Matturro ve Aaron Martin’in sakatlıkları devam ederken, Sabelli ise kart cezalısı.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Fabio Miretti, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Mattia Bani, Alessandro Vogliacco, Koni De Winter, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Ruslan Malinovskyi, Milan Badelj, Kevin Strootman, Mateo Retegui, Albert Gudmundsson.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk umutları büyük ölçüde sona eren Juventus, en azında son 10 haftada üst sıralardaki yerini korumak ve Şampiyonlar Ligi biletini almak istiyor. Son 7 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen Allegri ve öğrencileri, bu hafta Genoa’dan 3 puan almayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakika sonunda birbirlerine diş geçiremedi. Juventus zirveden bir adım daha uzaklaşırken, milli ara öncesinde puan kayıplarına taraftarı önünde devam etti. Genoa ise deplasmanda iyi bir sınav verdi ve 1 puanı hanesine yazdırdı.