İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Milan İddaa Tahmini 17.03.2024

17 Mart Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde 29. hafta heyecanı devam ederken, Hellas Verona iç sahada Milan‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 4.85, beraberliğe 3.90, Milan galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.35, beraberliğe 3.31, konuk ekibe ise 1.51 oran veriyor.

Hellas Verona Lige Sıkı Sıkı Tutundu

Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’ne sıkı sıkı tutundu. Son 2 haftaya kadar küme düşme adayları içerisinde başı çeken takımlar arasında yer alan ev sahibi, son 2 haftada aldığı üst üste galibiyetlerle, lige kolay veda etmeyeceğini bizlere gösterdi. düşme hattındaki Sassuolo’yu 1-0 yenerek kritik bir zafer elde eden ev sahibi ekip, ardından geçtiğimiz hafta düşme hattındaki rakiplerinden Lecce’yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Son 5 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, son 2 hafta savunmada hata yapmadılar ve toplanan 6 puanla düşme hattından kurtulmayı başardılar. Bu hafta iç sahada Milan’ı konuk edecek olan Marco Baroni ve öğrencilerinin, işi zor.

Milan’da Moraller Yüksek

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Lazio ve Empoli karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle liderin en yakın takipçisi olmayı başaran Milan, 2. sırayı Juventus’un elinden almayı başardı. Son 2 haftada iyi performanslar sergileyen Pioli ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koydu. Rennes eşleşmesinde fişi ilk maçtan çeken Milan, rövanşta mağlup olmasına rağmen Son 16 biletini aldı. Slavia Prag eşleşmesinde ise iç sahada 4-2’lik, deplasmanda 3-1’lik galibiyetlere imza attılar. Avrupa’da şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan konuk ekipte, son haftalara Rafael Leoa etkisiyle damga vurdu. Ligde lider ile arasında 16 puan fark bulunan Milan, son 10 haftaya girilirken 2. sırada yerini korumak istiyor. Konuk ekip bu hafta Verona deplasmanına konuk olacak.

Hellas Verona – Milan Maç Bilgileri

Hellas Verona – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Juan Cruz’un sakatlığı devam ederken, Henry ise kart cezalısı. Milan cephesinde Alejandro Jimenez ve Tommaso Pobega’nın sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Giangiacomo Magnani, Pawel Dawidowicz, Juan Cabal, Michael Folorunsho, Jackson Tchatchoua, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Suat Serdar, Tijanni Noslin, Karol Swiderski.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

Milan son haftalarda hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde önemli galibiyetlere imza atıyor. Avrupa’dan moralli dönen Pioli ve öğrencileri, kazanmaya bu hafta Hellas Verona deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadelede, Milan 3 golle 3 puanı aldı. Pioli ve öğrencileri, galibiyetlerine iki kulvarda birden devam etmeyi başarıyor. Kazananları tebrik ederiz.