İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Granada İddaa Tahmini 29.03.2024

İspanya La Liga’da Cuma günü tek maç var. Granada deplasmanda, Cadiz’in konuğu oluyor. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Cadiz ile Granada zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Cadiz galibiyetinin 2.15, beraberlik tercihinin 3.35, Granada galibiyetinin ise 3.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Cadiz Düşme Hattında 

Cadiz La Liga’da milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olan Mauricio Pellegrino’nun ekibi mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Nuevo Mirandilla’yı 2-0 mağlup ederek sürpriz bir galibiyet alan Cadiz, La Liga’da aylar sonra 3 puan secinci yaşamıştı. Düşme hattında bulunan Cadiz bu hafta Nuevo Mirandilla’da Granada’yı konuk edecek. Granada’da düşme hattında bulunuyor ve Cadiz, rakibinin 8 puan önünde. Granada maçı öncesinde Cadiz’de Fede San Emeterio ve Roger Marti sakat olan isimler. 

Granada 9 Maçtır Kazanamıyor 

Granada bildiğimiz gibi La Liga’da kümede kalma savaşı veriyor. Özellikle son haftalarda üst üste mağlubiyetler alan Granada’nın kümede kalma şansı haflalar geçtikçe azalmaya başladı. Milli maç arasından önceki hafta Mallorca’ya konuk olan Alexander Medina’nın ekibi sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından puan kaybı serisi 9 maça çıkan Granada’da işler yolunda gitmiyor. Granada’nın La Liga’da bu sezon sadece 2 galibiyeti var ve bu hafta Cadiz’in konuğu olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Granada Los Carmenes’d 2-0 kazanmıştı. Maç öncesinde Granada’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Cadiz – Granada Maç Bilgileri

Cadiz – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Fede San Emeterio ve Roger Marti sakat olan isimler. 

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Christopher Ramos, Ruben Sobrino

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

İddaa Tahmini

Cadiz milli araya mağlubiyet ile girdi. Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a 2-0 kaybettiler ve Celta Vigo’nun 5 puan gerisine düştüler. Bu hafta Nuevo Mirandilla’da Granada’yı konuk edecekler. Granada’da La Liga’da düşme hattında bulunuyor. Milli maç arasından önceki hafta Mallorca deplasmanında 1-0 kaybeden Granada’da galibiyet hasreti 9 maça çıktı. Üst üste 9 maçtır kazanamıyorlar. Cadiz taraftarı önünde favori taraf. Bu sahada oynadıkları son maçta Atletico Madrid’i 2-0 ile geçtiler. Granada’yı mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.83

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz tek golle 3 puanı aldı. Nuevo Mirandilla’da Granada engelini 1-0 ile geçtiler.