İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Sevilla Bahis Tahmini 30.03.2024

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 4 maç var. Günün ilk maçında Getafe evinde, Sevilla’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

GetafeSevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Getafe kazanır 2.50, beraberlik 3.15, Sevilla kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış.

Getafe Evinde Kazandı 

Getafe’nin La Liga’da Avrupa umutları devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Alfonso Perez’de Girona’yı konuk eden Getafe, rakibini 1-0 mağlup ederek sürpriz bir 3 puan aldı. Santiago Perez’in golüyle 3 puanı alan Getafe’nin La Liga’da 4 maçlık kötü gidişata da son verdiğini belirtelim. Las Palmas ve Osasuna’nın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Getafe, 7. Sıradaki Valencia’nın takibini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Sevilla’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Getafe’de Borja Mayoral ve Mauro Arambarri’nin sakatlıkları sürüyor. 

Sevilla Alt Sıralarda 

Sevilla’da moraller bozuk. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Celta Vigo’yu konuk eden ve kazanması beklenen Sevilla, rakibine 2-1 kaybetti. Ramon Sanchez Pizjuan’da ilk yarıyı 1-0 önde kapattıkları maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Quique Flores’in öğrencileri küme düşme baskısıyla karşı karşıya. 18. Sırada yer alan Cadiz ile aralarında 6 puanlık fark var. Üstelik Sevilla son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşıyor ve son 5 haftalık süreçte sadece 1 kez kazanabildiler. Bu hafta sonu Getafe’ye konuk olacak Sevilla’da savunmadan Loic Bade’nin sakatlığı devam ediyor. 

Getafe – Sevilla Maç Bilgileri

Getafe – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Borja Mayoral ve Mauro Arambarri’nin sakatlıkları sürüyor. Sevilla’da savunmadan Loic Bade’nin sakatlığı devam ediyor. 

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Ilaix Moriaba, Jaime Mata, Oscar Rodriguez

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Sergio Ramos, Kike Salas, Jesus Navas, Suso, Boubakary Soumare, Isaac Bernal, Adnan Januzaj, Alejo Veliz, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Getafe milli araya galibiyet ile girdi. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Girona’yı 1-0 mağlup eden Jose Bordalas’ın ekibi La Liga’da 4 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Sevilla ise Ramon Sanchez Pizjuan’da ilk yarıyı 1-0 önde kapattığı maçta Celta Vigo’ya 2-1 kaybederek hayal kırıklığı yarattı. Cadiz’in mağlup olduğu haftayı puansız geçtiler ve fırsatı kaçırdılar. Getafe taraftarı önünde iyi oynuyor. İç sahada Sevilla karşısında da favoriler. Getafe’den 3 puan beklentim var. Sevilla engelini zor da olsa geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.18

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…