sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.04.2024

İddaa fikstüründe 3 Nisan Çarşamba akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Bayer Leverkusen – Fortuna Düsseldorf: KGVAR, 1.93 (iddaa) – 2.20 (Bets10); İddaa fikstüründe 3 Nisan Çarşamba akşamı bizleri bekleyen Almanya DFB Kupası Yarı Final mücadelesinde, Bayer Leverkusen evinde Fortuna Düsseldorf’u konuk edecek. Saat 21:45’te başlayan mücadele, Spor SMART ekranlarından canlı yayınlanacak. Bayer Leverkusen bu sezon Xabi Alonso direktörlüğünde adeta peri masalını yaşıyor. 3 kulvarda birden namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan ev sahibi, sezonun sonlarına gelinirken 3 kupa iddiasını sürdürüyor. Almanya Bundesliga’da bitime 7 hafta kala 4 maçtan galip çıkmaları halinde, diğer maçların sonuçlarını beklemeden tarihlerinde ilk kez Bundesliga şampiyonluğuna ulaşacaklar. En yakın rakibiyle puan farkını 13’e çıkaran ve milli aradan Hoffenheim galibiyetiyle dönen ekipte moraller yüksek. Bayer Leverkusen bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalist, Almanya DFB Kupası’nda ise yarı finalist olmayı başardı. Final bileti için Düsseldorf’u sahasında konuk edecek olan ev sahibi, namağlup performansını 2. Bundesliga temsilcisine karşı sürdürmek istiyor. Fortuna Düsseldorf, son 7 haftada 2. Bundesliga’da namağlup bir performans sergileyerek Play Off hattındaki yerini korudu ve liderle arasındaki puan farkını 11’de tutmayı başardı. Son 3 haftada üst üste farklı galibiyetler elde eden Daniel Thioune ve öğrencileri, 3 maçtan 9 golle 9 puan toplamayı başardı. Maç başına 3 gol ortalamasıyla dikkat çeken konuk ekip, etkisini Almanya DFB Kupası’nda sürdürmek istiyor. Bu sezon kupa serüveninde yoluna emin adımlarla devam eden Düsseldorf, yarı final eşleşmesinde ise zor bir kura çekti. Illertisse, Unterhaching ve Magdeburg galibiyetlerinin ardından, 2. Bundesliga’nın lideri ST. Pauli’yi mağlup ettiler. Bu hafta 3 kulvarda birden yoluna yenilgisiz devam eden Bayer Leverkusen karşısına çıkacaklar. İşlerinin fazlasıyla zor olduğunu söyleyelim. Yarı Final eşleşmesi öncesi hem Bayer Leverkusen hem de Düsseldorf çok formda. Bayer Leverkusen 3 kulvarda birden şampiyonluk yaşayacak bir kadro kalitesine sahip olduğunu bu sezon 3 kulvarda namağlup performansıyla bizlere gösterdi. Düsseldorf ise 2. Bundesliga’nın son haftalarında ve DFB Kupası’nda kolay lokma olmadığını gösteren bir performans sergiledi. İki takımında zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Fiorentina – Atalanta: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.66 (Bets10); Fiorentina evinde Atalanta’yı konuk edecek. İtalya Kupası Yarı Final Turu’nun ilk maçı, 3 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise TRT Spor. UEFA Avrupa Konferans Ligi ve İtalya Kupası’nda geçen sezon finale kadar yükselmeyi başaran Fiorentina, bu sezon Konferans Ligi sahnesinde çeyrek final biletini, İtalya Kupası’nda ise yarı final biletini cebine koydu. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, bu kez iki kupa fırsatını birden kaçırmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya kadar 4 maç namağlup bir performans sergileyen Fiorentina, 3 beraberlik, 1 galibiyetle milli araya girdi. Milli ara dönüşünde ise geçtiğimiz hafta iç sahada Milan’ı konuk ettiler ve seri 2-1’lik mağlubiyetle sona erdi. Ligin 10. sırasına kadar gerileyen Fiorentina, gözünü yeniden İtalya Kupası ve Konferans Ligi’ne çevirdi. Atalanta eşleşmesinde ilk sınavını iç sahada verecek olan ev sahibi, kazanarak Gewiss deplasmanına avantajlı gitmek istiyor. Milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran ve İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son veren Atalanta ise bu sezon İtalya Kupası’nda yarı final, UEFA Avrupa Ligi’nde ise çeyrek final biletini cebine koydu. Milli ara öncesi son 4 haftayı lig fikstüründe 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, milli ara dönüşünde konuk olduğu Napoli deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıktı ve güven tazeledi. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan konuk ekip, bitime 8 hafta kala 50 puanla 6. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyan Atalanta, İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinin ilk maçında ise Fiorentina deplasmanına konuk olacak. Evine avantajlı bir skorla dönmek isteyen konuk ekip, milli ara dönüşü sergilenen futbolla moraller yerine geldi. İtalya Kupası’nda adım adım finale gidiliyor. Fiorentina bu sezon Konferans Ligi  ve İtalya Kupası’nda son derece etkili oldu. Atalanta ise İtalya Kupası ve Avrupa Ligi’nde etkili olmayı başardı. Lig kapsamında karşı karşıya geldikleri maçta tam 5 gol atılmıştı. Final bileti için ilk maçtan avantajlı ayrılmak isteyen iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

PSG – Rennes: MS 1, 1.22 (iddaa) – 1.48 (Bets10); 3 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:10’da sahne alacak olan Fransa Kupası Yarı Final eşleşmesinde, PSG ile Rennes karşı karşıya gelecek. Dev maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 5. Milli ara dönüşünde Vélodrome deplasmanında Marsilya’yı Vitinha ve Gonçalo Matias Ramos’un golleriyle mağlup eden PSG, son 22 haftada mağlubiyet yüzü görmedi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Luis Enrique ve öğrencileri, bitime 7 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 12’de tutmaya devam etti. Şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayan PSG, son 2 haftada Montpellier ve Marsilya’yı mağlup etmeyi başarırken, rakip filelere tam 8 gol gönderdi. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Fransa Kupası’nda da yoluna devam etmeyi başaran PSG, Luis Enrique yönetiminde bu sezon aradığı istikrarı buldu. Geçen sezonda Fransa Ligue 1’de şampiyonluk yaşayan ev sahibi, buna rağmen teknik adam değişikliğine gitti ve hedefinin 3 kupa olduğunu bizlere gösterdi. Fransa Kupası Yarı Final Turu’nda Rennes ile karşı karşıya gelecek PSG, hem sezon genelinde sergilediği performans hem de milli ara dönüşünde aldığı galibiyetle, turun favorisi. Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Strasbourg deplasmanına konuk olan Rennes, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, düşme hattındaki rakibine karşı iyi bir sınav veremedi. Milli ara öncesinde alınan Marsilya galibiyeti Rennes cephesinde moralleri yerine getirirken, yeniden sahalara mağlubiyetle dönen konuk ekip, son haftalarda istikrardan uzak kaldı. 27 hafta sonunda 39 puanla 8. sırada kendisine yer bulan Rennes, Fransa Kupası’nda ise yarı finalistler arasında yer alıyor. Avrupa bileti için mücadele eden konuk ekip, ligde üst sıralardan uzak kalırken, Fransa Kupası’nı kazanması halinde Avrupa biletini cebine koyabilir. Bu sezon PSG ile 2 kez karşı karşıya gelen Rennes, rakibine karşı 2 maçta 5 puan kaybetti. Fransa Ligue 1’in lideri karşısında zorlu bir sınav verecek olan Julien Stephan ve öğrencileri, Parc des Princes deplasmanından sürpriz bir galibiyet çıkarmak istiyor. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, bu hafta Fransa Kupası’nda final bileti için mücadele edecek. Rennes karşısında izleyeceğimiz Luis Enrique ve öğrencileri, milli aradan Marsilya galibiyetiyle döndü ve güven vermeye devam etti. PSG taraftarı önünde kazanmaya devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.53

Bets10 Bahis Oranı: 5.40