UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Borussia Dortmund İddaa Tahmini 10.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı devam ediyor. Borussia Dortmund deplasmanda, Atletico Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Atletico Madrid ve Borussia Dortmund arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 1.82, beraberlik 3.77, Borussia Dortmund kazanır ise 4.65 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 1 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

İnter’i Penaltılarla Geçtiler 

Atletico Madrid bir önceki turda İtalya devi İnter ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçı 1-0 kaybeden Diego Simeone’nin öğrencileri rövanş maçından 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalar sonunda da eşitlik bozulmadı ve rakibini penaltı atışları ile 3-2 mağlup eden Atletico Madrid, sürpriz bir şekilde çeyrek finale yükseldi. Özellikle ilk maçı 1-0 kaybettikten sonra Atletico Madrid’in turu geçmesine pek şans verilmiyordu. La Liga’da da ilk 4 umutlarını devam ettiren bir Atletico Madrid var. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund’u konuk edecek Atletico Madrid maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Thomas Lemar sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

PSV Karşısında Zorlandılar 

Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Hollanda’nın PSV takımı ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan Edin Terzic’in öğrencileri rövanş maçından ise 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Konuk ekibin özellikle De Jong ile net fırsatları harcadığını ve Borussia Dortmund’un şanslı olduğunu da belirtmek gerek. Bundesliga’da ise ilk 4 hesapları yapan Borussia Dortmund, geçen hafta sonu sahasında konuk ettiği Stuttgart’tan puan alamadı. İkinci yarıda yedikleri golle 1-0 kaybettiler ve Liepzig’in kazandığı haftada 5. Sıraya gerilediler. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid’e konuk olacak Borussia Dortmund’da Ramy Bensabaini’nin sakatlığı devam ediyor. 

Atletico Madrid – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Marid’de Thomas Lemar sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Borussia Dortmund’da Ramy Bensabaini’nin sakatlığı devam ediyor. 

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Antonie Griezmann, Alvaro Morata

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug

İddaa Tahmini

Atletico Madrid çeyrek final ilk maçında konuk edeceği Borussia Dortmund karşısında maçın favorisi. Son 16 turunda İnter’i penaltı atışları ile geçen Diego Simeone’nin ekibi Borussia Dortmund karşısında da ilk maçtan avantaj peşinde. Borussia Dortmund için zor bir eşleşme. Özellikle ilk maçta Wanda Metropolitan’da işleri zor olacak. Son 16 turunda geçtikleri PSV kadar kolay bir rakipleri yok. Atletico Madrid ilk maçtan galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…