UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Barcelona İddaa Tahmini 10.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, PSG ile Barcelona karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

PSG ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. PSG kazanır 2.01, beraberlik 3.87, Barcelona kazanır ise 3.63 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.     

PSG Avantaj Peşinde 

PSG Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir sonuç yaşadı. Parc des Princes’de konuk ettikleri Clermont ile 1-1 berabere kaldılar. Rahat kazanmaları bekleniyordu ama rotasyona gittikleri maçta 2 puan bıraktılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek finalde Barcelona ile karşılaşacaklar. Luis Enrique’nin öğrencileri son 16 turunda da yine İspanya takımı ile karşılaşmıştı. Real Sociedad karşısında her iki maçı da kazanarak rahat bir şekilde turu geçtiler. İlk maçı Parc des Princes’de oynayacak olan PSG, güçlü rakibi Barcelona karşısında avantaj peşinde. Karşılaşma öncesinde PSG’de Presnel Kimpenbe sakat. Achraf Hakimi ise kart cezalısı. 

Napoli’yi Elemeyi Başardılar 

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda karşı karşıya geldiği Napoli’yi 1-1 ve 3-1’lik skorlar ile geçerek adını çeyrek finale yazdırmıştı. İlk maçta öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Rövanş maçından ise net bir galibiyet ile ayrılan Xavi’nin ekibi çeyrek finalde PSG’nin rakibi oldu. La Liga’da da lider Real Madrid’in takibini devam ettiren Barcelona, rakibinin 8 puan gerisinde. 10 gün önce La Liga’da Las Palmas’ı 1-0 mağlup eden Barcelona, hafta sonu La Liga’da maç oynamadı. Kral Kupası finali sebebiyle La Liga’ya 1 maç ara verilmişti. Çeyrek finalde PSG’in konuğu olacak Barcelona’da Pedri, Alejandro Balde ve Navi sakat olan isimler. 

PSG – Barcelona Maç Bilgileri

PSG – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Presnel Kimpenbe sakat. Achraf Hakimi ise kart cezalısı. Barcelona’da Pedri, Alejandro Balde ve Navi sakat olan isimler. 

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Kylian Mbappe

Barcelona'nın 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

PSG geçen hafta sonu Fransa Ligue 1’de kayıp yaşadı. Clermont ile 1-1 berabere kaldılar ama Barcelona maçını da düşünerek rotasyona gitmişlerdi. Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda Real Sociedad’ı eleyen PSG, çeyrek finalde Barcelona karşısında da galibiyet peşinde. Barcelona ise son 16 turunda Napoli engelini 1-1 ve 3-1’lik skorlar ile geçti. Turun favorisi PSG olarak gösteriliyor ama Barcelona’dan ilk maçta gol beklentim var. Fransa’da oynanacak ilk maçta 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…