UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Borussia Dortmund Maç Tahmini 10.04.2024

İddaa fikstüründe 10 Nisan Çarşamba akşamı bizleri bekleyen UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk maçında, Atletico Madrid ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Saat 22:00’de başlayan mücadele, EXXEN platformundan ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Atletico Madrid galibiyetine 1.81, beraberliğe 3.81, Borussia Dortmund galibiyetine ise 4.60 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise dev maç için Atletico Madrid Kazanır seçeneğini değerlendirerek, 30.00 oran kazanma fırsatı bulabilirsiniz.

Atletico Madrid Güven Tazeledi

İspanya La Liga’da zirveden adım adım uzaklaşan Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek final biletini cebine koydu. Son 16 Turu’na kadar devler sahnesinde namağlup bir performans ortaya koyan Diego Simeone ve öğrencileri, konuk olduğu İnter deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Madrid’deki Civitas Metropolitano Stadı’nda oynanan rövanş maçının 90 dakikasını 2-1’lik üstünlükle tamamlamayı başardılar. Çeyrek finalisti penaltıların belirlediği mücadeleyi kazanan Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde tur atlayan taraf oldu. Devler sahnesinde yoluna emin adımlarla ilerleyen ev sahibi, İspanya La Liga’da ise son 3 haftada 6 puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta Villarreal’e karşı laınan galibiyetle kötü gidişata dur demeyi başardılar.

Borussia Dortmund Galibiyet Hedefinde

Almanya Bundesliga’da üst üste 4 galibiyetle yükselişe geçmesine rağmen şampiyonluk yarışından kopan Borussia Dortmund, geçtiğimiz hafta Stuttgart karşısında seriyi sürdüremedi ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Bayern Münih’i deplasmanda mağlup ederek, 10 yıl sonra rakibini deplasmanda mağlup eden Dortmund, rotasını büyük ölçüde UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirmiş durumda. Geçen sezon Bundesliga şampiyonluğunu son maçta kaybeden Sarı Siyahlılar, bu sezon zirve yarışından erken koptu. Şampiyonlar Ligi’nde ise sürpriz sonuçlara imza atan Edin Terzic’in öğrencileri, Milan, PSG ve Newcastle United gibi güçlü rakiplerini geçerek gruptan lider çıkarken, Son 16 eşleşmesinde ise PSV Eindhoven engelini zorlanmadan geçti. Atletico Madrid deplasmanında galibiyet arayacak olan konuk ekip, evine avantajla dönmek istiyor.

Atletico Madrid – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Marid takımında Thomas Lemar sakatlıkları devam ediyor. Borussia Dortmund cephesinde ise Ramy Bensabaini’nin sakatlığı devam ediyor. 

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Antonie Griezmann, Alvaro Morata.

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug.

İddaa Tahmini

Atletico Madrid bu sezon hem La Liga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iç saha etkisiyle dikkat çekiyor. Dortmund’u ilk maç sahasında konuk edecek olan Atletico Madrid, iç saha avantajını bir kez daha iyi değerlendirecek ve Alman devi karşısında ilk maçtan galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, kazanan Atletico Madrid oldu. Ev sahibi Rodrigo Javier de Paul ve Samuel Dias Lino’nun golleri galibiyeti getirdi ve Dortmund deplasmanda mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.