UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Barcelona Maç Tahmini 10.04.2024

PSG evinde Barcelona ile karşı karşıya geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk maçı, 10 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, PSG galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.82, Barcelona galibiyetine ise 3.63 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesi takipçilerine UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde özel oran fırsatları sunuyor. PSG – Barcelona maçında 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

PSG Tüm Kulvarlarda Etkili

Fransa Ligue 1’de adım adım şampiyonluğa yürüyen, Fransa Kupası’nda ise final biletini cebine koymayı başaran PSG, Luis Enrique önderliğinde tüm kulvarlarda şampiyonluk iddiasına devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ev sahibinin çeyrek finalistler arasına girmeyi başardığını söyleyelim. Fransa Ligue 1’de 23 haftadır maç kaybetmeyen, son 7 haftaya en yakın rakibinin 10 puan üzerinde lider girmeyi başaran PSG, hafta sonu Clermont karşısına rotasyonlu bir kadroyla çıkarken, mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde vereceği Barcelona sınavına hazırlanan ev sahibi, ilk maçta kazanarak tur kapısını aralıyor. PSG bu sezon üç kulvarda birden gösterdiği etkiyle, rüştünü uzun süre önce ispatlamayı başardı.

Barcelona Vites Yükseltti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin çeyrek finalistlerinden Barcelona, İspanya La Liga’nın son haftalarında aldığı üst üste galibiyetlerle dikkat çekti. Xavi ve öğrencileri, son 3 haftanın tamamından galip çıkmayı başarırken, son 9 haftada ise maç kaybetmedi. Lider Real Madrid ile puan farkını 8’e kadar indirmeyi başaran ve şampiyonluk umutlarını 8 haftaya taşıyan Katalanlar, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yoluna emin adımlarla devam ediyor. H Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Barcelona, Son 16 eşleşmesinde ise Napoli engelini geçti. 8 maçtan 5 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle ayrıldılar. Devler sahnesinde çıktığı 8 maçın 7’sinde skor üretmeyi başaran konuk ekip, rakip fileleri toplamda 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Barcelona ilk maçtan avantajla dönerek, Camp Nou Stadı’nda tur atlamak istiyor.

PSG – Barcelona Maç Bilgileri

PSG – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Presnel Kimpenbe sakat. Achraf Hakimi ise kart cezalısı. Barcelona cephesinde ise Pedri, Alejandro Balde ve Gavi’nin sakatlıkları devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Kylian Mbappe.

Barcelona'nın 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

Bu sezon PSG ve Barcelona gol sorunu yaşamıyor. İki takımda yıldız golcüleriyle tüm kulvarlarda rakiplerine zor anlar yaşatmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’ne yarı final biletini cebine koymak isteyen PSG ve Barcelona’nın ilk maçında, golcülerin öne çıkacağını ve dev maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona deplasmandan 3 golle galip çıktı. Konuk ekip PSG karşısında kritik bir galibiyet aldı ve yarı final kapısını araladı. 5 golün atıldığı maçta, iki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.