İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Salernitana İddaa Tahmini 12.04.2024

İtalya Seire A Ligi‘nin 8. sırasında yer alan Lazio ile en alt sıradaki Salernitana, 12 Nisan Cuma akşamı karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 21:45’te başlayan mücadele, tivibu SPOR 2 ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.32, beraberliğe 5.35, Salernitana galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.70 oran kazandırıyor.

Lazio Evine Mağlubiyetle Döndü

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya girilirken Avrupa potasına yetişmek için mücadele ediyor. Bu sezon Serie A Ligi’nde bir türlü istikrarlı bir performans grafiği sergilemeyi başaramayan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sürpriz sonuçlara imza attı ve Son 16 Turu’na kadar yükseldi. Devler sahnesine veda ettikten sonra rotasını tamamen lige çeviren Lazio, Sarri ile yollarını ayırdı ve göreve Igor Tudor’u getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Juventus’a karşı veren ev sahibi, karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Roma derbisine çıkan Lazio, dev maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftayı 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 46 puanla ligin 8. Sırasında yer alıyor.

Salernitana Dipten Çıkamadı

İtalya Serie A Ligi’nde son 13 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Salernitana, bitime 7 hafta kala en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Kümede kalmakta zorlanan konuk ekip, 2 hafta önce göreve Stefano Colantuono’yu getirmesine rağmen, puan kayıplarına devam ediyor. Yeni hocasıyla ilk sınavını Bologna deplasmanında veren ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Salernitana, geçtiğimiz hafta ise ligde en yakın rakibi Sassuolo ile iç sahada 2-2 berabere kalarak, galibiyet hasretini sürdürdü. Düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 12’ye kadar yükselen Salernitana, Serie A’da galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Lazio – Salernitana Maç Bilgileri

Lazio – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 2 ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Ivan Provedel, Manuel Lazzari ve Nicolo Rovella’nın sakatlıkları devam ediyor. Salernitana’da ise Grigoris Kastanos’un sakatlığı devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Christos Mandas, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Nicolo Casale, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Daichi Kamada, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Pasquale Mazzocchi, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Lazio ile kümede kalmakta zorlanan ve en alt sıradan kurtulamayan Salernitana karşı karşıya gelecek. Avrupa potasına yetişmek isteyen Lazio, 13 maçtır kazanamayan rakibi karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.45

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 3.22

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio 4 golle galip geldi. Salernitana karşısında 3 farkla galip gelmeyi başaran ev sahibi, rakibine ise 90 dakika sonunda 1 gole şansı verdi. 3 golle galip gelmeyi başaran ev sahibi, Serie A Ligi’nde bu hafta bizleri yanıltmadı.