Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 15.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. 7 maçtır kaybetmeyen Alanyaspor evinde, lider Galatasaray karşısında sürpriz peşinde Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Alanyaspor ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 5.82, beraberlik tercihinin 4.90, Galatasaray galibiyetinin ise 1.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. İY 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Alanyaspor’dan Üst Üste Galibiyetler 

Alanyaspor Süper Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup etmeyi başaran Alanyaspor’da moraller yerinde. Şubat ayından bu yana yenilgi yüzü görmeyen Fatih Tekke’nin öğrencileri 42 puana sahip ve 10. Sıradalar. Düşme hattı ile puan farkını iyice açan Akdeniz ekibinin Avrupa şansı da var ama bunun kolay olmadığını belirtmek gerek. Sezonun ilk yarısında Rams Partk’ta 4-0 kaybettikleri Galatasaray karşısında bu kez sürpriz peşindeler. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmuyor. 

Galatasaray 12 Maçtır Kazanıyor 

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Sarı Kırmızılılar liderliğini devam ettiriyor. Son maçta Hatayspor engelini 1-0 ile geçen Okan Buruk’un ekibi liderliğini devam ettirdi. Üst üste 12 maçtır kazanan Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde. Ligin bitimine 7 maç kaldı ve Galatasaray tüm maçlarını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek ama 37. Haftada Fenerbahçe ile önemli bir derbiye çıkacağını da belirmek gerek. Alanyaspor deplasmanında maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Güney Güvenç kart cezalısı. 

Alanyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Alanyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Güney Güvenç kart cezalısı. 

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Kaan Ayhan Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Alanyaspor Süper Lig’de oynadığı son maçta Gaziantep FK deplasmanında 3-0 kazanmıştı. Son 4 maçını kazanan Akdeniz ekibi 7 maçtır da mağlubiyet almıyor. İyi bir hava yakaladılar ve bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecekler. Galatasaray ise şampiyonluğun en güçlü adayı. Son maçta Hataypsor’u 1-0 ile geçtiler. Üst üste 12 maçtır kazanan Galatasaray lider konumda. Bu hafta konuk olacakları Alanyaspor deplasmanında da kolay kazanarak yollarına devam ederler. Galatasaray ilk yarıdan işi bitirir.

İddaa Oranı: İY 2, Oran 1.79

Bets10 Oranı: İY 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…