İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Everton İddaa Tahmini 15.04.2024

İngiltere Premier Lig’de 13 maç aradan sonra kazanmayı başaran Everton deplasmanda, Chelsea’ye konuk oluyor. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Chelsea ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.75, beraberlik 4.20, Everton kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Chelsea 3 Puan Peşinde

Chelsea Premier Lig’de son dönemde mağlubiyeti unuttu. Geçen hafta sonu konuk oldukları Bramall Lane’de Sheffield United ile 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’de son 7 maçını kaybetmeyen Pochettino’nun öğrencilerinde Avrupa umutları devam ediyor. 7. Sıradaki Manchester United’ın 6 puan önündeler. Stamford Bridge’de iyi sonuçlar alan Chelsea bu hafta Everton’ı konuk edecek. Everton’a sezonun ilk yarısında 2-0 kaybetmişlerdi. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Reece James, Romeo Lavia, Christopher Nkunku ve Robert Sanchez sakat olan isimler. 

Everton Tek Golle Güldü 

Everton Premier Lig’de 13 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçen hafta sonu Goodison Park’ta konuk ettikleri Burnley’i 1-0 mağlup ederek altın değerinde bir 3 puan aldılar. Luton Town ve Nottingham Forest’ın kazandığı haftada puan kaybı yaşamamaları önemliydi. 2024 yılında Premier Lig’de ilk galibiyetini alan Everton, düşme hattının 2 puan üzerindeler. Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacak Everton’da Lewis Dobbin, Arnaut Danjuma ve Dele Alli’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Chelsea – Everton Maç Bilgileri

Chelsea – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Reece James, Romeo Lavia, Christopher Nkunku ve Robert Sanchez sakat olan isimler. Everton’da Lewis Dobbin, Arnaut Danjuma ve Dele Alli’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Nicholas Jackson

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

İddaa Tahmini

Chelsea geçen hafta Bramall Lane’de 2 puan bıraktı. Son sıradaki Sheffield United ile 2-2 berabere kaldılar. Avrupa umutlarını sürdürmek isteyen Chelsea bu hafta Everton’ı konuk edecek. Everton’ın bu sezon tek hedefi kümede kalabilmek. Geçen hafta sonu önemli bir galibiyet alarak Burnley’i 1-0 mağlup ettiler. Premier Lig’de tam 13 maça aradan sonra 3 puan alan Everton moralli. Stamford Bridge’de Chelsea maçın net favorisi. Everton karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Betelli Oranı:MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…