sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.04.2024

15 Nisan Pazartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar. 

Osasuna – Valencia: KGVAR, 1.96 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Osasuna La Liga’da 2 hafta önce konuk olduğu Almeria deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Son sıradaki rakibi karşısında 3-0 kazanan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri 2 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirmiş oldu. Almeria galibiyeti öncesinde Girona ve Real Madrid maçlarından puan çıkartamamışlardı. Osasuna bu hafta El Sadar’da Valencia’yı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Osasuna’da Aimar Oroz, Kike Barsa ve Unai Garcia sakat olan isimler. Valencia’da üst üste yaşadığı puan kayıplarını Granada deplasmanında sona erdirdi. Los Carmenes’de Granada engelini 1-0 ile geçmeyi başaran Valencia 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Oyuna sonradan dahil olan Ribeiro Almeida’nın tek golüyle kazanan Valencia’nın Avrupa umutları da devam ediyor. Bu hafta Athletic Bilbao ve Villarreal’in puan kaybetmesi ile birlikte Valencia adına önemli bir fırsat doğabilir ama Valencia’nın bu hafta El Sadar’da Osasuna karşısında işi de pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Jose Gaya, Mouctar Diakhaby ve Roman Yaremchuk sakat olan isimler. Osasuna 2 hafta önce konuk olduğu Almeria deplasmanında 3 golle kazandı. La Liga’da 2 maç aradan sonra kazanan Jagoba Arrasate’nin ekibi bu hafta El Sadar’da Valencia’yı konuk edecek. Valencia ise son maçta Granada’yı erteleme maçında 1-0 mağlup etmişti. Bugün konuk olacakları Osasuna’nın 5 puan önündeler ve Avrupa umutları sürüyor. Taraf bahsini riskli gördüğü mücadelede gollere yöneleceğim. Hem Osasuna hem de Valencia skor üretmeyi başarır.

Alanyaspor – Galatasaray: İY 2, 1.79 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Alanyaspor Süper Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup etmeyi başaran Alanyaspor’da moraller yerinde. Şubat ayından bu yana yenilgi yüzü görmeyen Fatih Tekke’nin öğrencileri 42 puana sahip ve 10. Sıradalar. Düşme hattı ile puan farkını iyice açan Akdeniz ekibinin Avrupa şansı da var ama bunun kolay olmadığını belirtmek gerek. Sezonun ilk yarısında Rams Partk’ta 4-0 kaybettikleri Galatasaray karşısında bu kez sürpriz peşindeler. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmuyor. Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Sarı Kırmızılılar liderliğini devam ettiriyor. Son maçta Hatayspor engelini 1-0 ile geçen Okan Buruk’un ekibi liderliğini devam ettirdi. Üst üste 12 maçtır kazanan Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde. Ligin bitimine 7 maç kaldı ve Galatasaray tüm maçlarını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek ama 37. Haftada Fenerbahçe ile önemli bir derbiye çıkacağını da belirmek gerek. Alanyaspor deplasmanında maçın favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Güney Güvenç kart cezalısı. Alanyaspor Süper Lig’de oynadığı son maçta Gaziantep FK deplasmanında 3-0 kazanmıştı. Son 4 maçını kazanan Akdeniz ekibi 7 maçtır da mağlubiyet almıyor. İyi bir hava yakaladılar ve bu hafta lider Galatasaray’ı konuk edecekler. Galatasaray ise şampiyonluğun en güçlü adayı. Son maçta Hataypsor’u 1-0 ile geçtiler. Üst üste 12 maçtır kazanan Galatasaray lider konumda. Bu hafta konuk olacakları Alanyaspor deplasmanında da kolay kazanarak yollarına devam ederler. Galatasaray ilk yarıdan işi bitirir.

Chelsea – Everton: MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Chelsea Premier Lig’de son dönemde mağlubiyeti unuttu. Geçen hafta sonu konuk oldukları Bramall Lane’de Sheffield United ile 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’de son 7 maçını kaybetmeyen Pochettino’nun öğrencilerinde Avrupa umutları devam ediyor. 7. Sıradaki Manchester United’ın 6 puan önündeler. Stamford Bridge’de iyi sonuçlar alan Chelsea bu hafta Everton’ı konuk edecek. Everton’a sezonun ilk yarısında 2-0 kaybetmişlerdi. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Reece James, Romeo Lavia, Christopher Nkunku ve Robert Sanchez sakat olan isimler. Everton Premier Lig’de 13 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçen hafta sonu Goodison Park’ta konuk ettikleri Burnley’i 1-0 mağlup ederek altın değerinde bir 3 puan aldılar. Luton Town ve Nottingham Forest’ın kazandığı haftada puan kaybı yaşamamaları önemliydi. 2024 yılında Premier Lig’de ilk galibiyetini alan Everton, düşme hattının 2 puan üzerindeler. Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacak Everton’da Lewis Dobbin, Arnaut Danjuma ve Dele Alli’nin sakatlıkları bulunuyor. Chelsea geçen hafta Bramall Lane’de 2 puan bıraktı. Son sıradaki Sheffield United ile 2-2 berabere kaldılar. Avrupa umutlarını sürdürmek isteyen Chelsea bu hafta Everton’ı konuk edecek. Everton’ın bu sezon tek hedefi kümede kalabilmek. Geçen hafta sonu önemli bir galibiyet alarak Burnley’i 1-0 mağlup ettiler. Premier Lig’de tam 13 maça aradan sonra 3 puan alan Everton moralli. Stamford Bridge’de Chelsea maçın net favorisi. Everton karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

Toplam İddaa Oranı: 5.33

Bets10 Bahis Oranı: 115.50