UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona PSG Maç Tahmini 16.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final heyecanı devam ediyor. Barcelona ile PSG, 16 Nisan Salı akşamı rövanşta karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Barcelona galibiyetine 2.27, beraberliğe 3.87, PSG galibiyetine ise 3.02 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Barcelona 1.5 Üst seçeneğini tercih etmeniz halinde, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Barcelona Kazanmaya Devam Ediyor

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Barcelona, son 10 hafta namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkarken, son 4 haftanın tamamında kazanarak, lider ile puan farkını 7’ye indirdi. Bitime 7 hafta kala şampiyonluk iddiası devam eden Xavi ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Cadiz’i deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi’nde konuk olduğu PSG deplasmanından galibiyetle dönmeyi başaran Katalanlar, lige yorgun dönmesine rağmen hata yapmadı. PSG’ye karşı deplasmanda 1-0 öne geçmeyi başaran ancak üstünlüğünü koruyamayarak 2-1 geriye düşen BARÇA, ikinci yarıda oyunun hakimiyetini tamamen eline aldı ve turun ilk maçından 3-2’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Barcelona adına iki kulvarda birden şampiyonluk iddiası devam ediyor.

PSG’de Tek Hedef Galibiyet

UEFA Şampiyonlar Ligi’nden mağlubiyetle dönen PSG, Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Clermont’a iç sahada puan kaptırdı. Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında Barcelona ile mabed Parc des Princes’de karşı karşıya gelen Luis Enrique’nin öğrencileri, 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başarsa da, bitiş düdüğüyle birlikte sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Savunmada önemli hatalar yapan konuk ekip, Barcelona deplasmanında kazanmak zorunda. Mağlubiyetin ardından Clermont karşısında alınan 1-1’lik beraberlikle birlikte, konuk ekip Ligue 1’de son 6 haftaya en yakın rakibinin 10 puan üzerinde lider girdi. Şampiyonluk için büyük bir avantaja sahip olan PSG, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirmiş durumda. Bu hafta konuk olacakları Nou Camp deplasmanında kazanmaktan başka çareleri yok.

Barcelona – PSG Maç Bilgileri

Barcelona – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Olímpico Lluís Companys Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona cephesinde Gavi ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları devam ediyor. Andres Christensen ve Sergi Robert ise kart cezalısı. PSG’de ise Presnel Kimpenbe’nin sakatlığı devam ediyor. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde adım adım finale gidiyoruz. Çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında kazanan Barcelona oldu. İlk maç Fransa’da gol düellosuna sahne olurken, iki takımda skor üretmekte zorlanmadı. Barcelona yakaladığı fırsatı iç sahada iyi değerlendirmek istiyor. Katalanların rövanşta en az 2 gol bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: Barcelona 1.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: Barcelona 1.5 ÜST Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG deplasmanda fırsatları iyi değerlendirdi. Konuk ekip 1-0 geriye düştüğü maçta, Barcelona’yı 29. dakikadan itibaren 10 kişi yakaladı ve 4 golle galip gelerek, Şampiyonlar Ligi sahnesinde yarı final biletini cebine koymayı başardı.