UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Real Madrid Maç Tahmini 17.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde erken finalin rövanşı 17 Nisan Çarşamba akşamı sahne alıyor. Çeyrek final rövanşında Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Manchester City galibiyetine 1.67, beraberliğe 4.37, Real Madrid galibiyetine ise 4.92 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin bizlere sunduğu özel oran fırsatlarında ise Manchester City Galibiyetini tercih ederek, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Manchester City Finale Göz Kırptı

Manchester City konuk olduğu Real Madrid deplasmanında 2 kez üstünlüğü yakalamayı başarsa da, İspanyol devi karşısında skoru koruyamadı. İlk maç 3-3’lük beraberlikle sona ererken, Santiago Bernabeu’dan beraberlikle dönen Pep ve öğrencileri, yarı final yolunda avantajlı tarafa geçmeyi başardı. Bernardo Silva gol perdesini akıl dolu bir golle açarken, Foden ve Gvardiol birbirinden güzel gollere imza attı. Savunma arkasına atılan toplarda önemli açıklar veren ve Junior Vinicius karşısında zor anlar yaşayan İngiliz devi, bunlara rağmen deplasmandan istediğini aldı. Devler sahnesinde son şampiyon olarak ein adımlarla finale doğru giden ev sahibi, İngiltere Premier Lig’de ise liderlik koltuğunu Luton Town galibiyetiyle ele geçirdi. Arsenal ve Liverpool’un puan kaybettiği haftada kazanan Manchester City, bir kez daha 2’de 2 yapmak ve hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmak istiyor.

Real Madrid Kazanmak Zorunda

Real Madrid zorlu İngiltere deplasmanına galibiyet için çıkıyor. Manchester City’i evinde ağırlayan Carlo Ancelotti ve öğrencileri, 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başarırken, mağlubiyetten zor kurtuldu ve bitime 10 dakika kala skoru 3-3’e getirdi. İç sahadan istediğini alamayan Real Madrid’in yarı final bileti için deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. İlk maçta oyunun hakimi Manchester City olurken, konuk ekibin ise kontra ataklar ve savunma arkasına atılan toplarla önemli fırsatlar yakaladığını söyleyelim. 3 gol buldukları maçta, çoğu fırsattan ise yararlanamadılar. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı olarak dikkat çeken ve bu sezon La Liga’da şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayan konuk ekip, rotasını devler sahnesine çevirmiş durumda. Bitime 7 hafta ligde Barcelona’nın 8 puan üzerinde yer alıyorlar.

Manchester City – Real Madrid Maç Bilgileri

Manchester City – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City cephesinde Kyle Walker ve Nathan Ake’nin sakatlıkları devam ediyor. Real Madrid takımında ise Thibaut Courtois, David Alaba’nın sakatlıkları devam ederken, Aurelien Tchouameni ise kart cezalısı.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, John Stones, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’min son sahibi Manchester City, erken finalin ilk maçında konuk olduğu Real Madrid deplasmanından avantajla dönmeyi başardı. Galibiyeti kaçıran Pep ve öğrencileri, bu hafta iç sahada galibiyet arayacak. İlk maçta hem oyuna hem de skora uzun bir süre hakim olmayı başaran Manchester City, taraftarı önünde galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City maç boyunca oyunun tüm hakimiyetini elinde tuttu. Real Madrid kalesini abluka altına almayı başarsalar da, 90 dakikada eşitlik bozulmadı. Normal sürede Kevin De Bruyne ve Rodrygo’nun gollerini izledik. Kazananı penaltılar belirlerken, tur biletini cebine koyan Real Madrid oldu.