UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Real Madrid İddaa Tahmini 17.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında, Manchester City ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Manchester City ile Real Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Manchester City galibiyetine 1.66, beraberlik tercihine 4.37, Real Madrid galibiyetine ise 5.01 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde MS 1 tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Manchester City Turun Favorisi 

Manchester City ilk maçta Bernabeu’da Real Madrid’e konuk olmuş ve karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. 2-0 geriye düştükleri maçta müthiş bir geri dönüşe imza attılar ve 3-2 öne geçtiler ama Valverde’nin golüne engel olamadılar. Mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrılan Manchester City’nin Etihad’da daha iyi bir performans göstererek yarı finale çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Luton Town’u 5-1 ile geçen ve Premier Lig’in yeni lideri olan Manchester City’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Kyle Walker ve Nathan Ake’in sakatlıkları sürüyor. 

Real Madrid’in İşi Zor 

Real Madrid La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Mallorca’yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise geçen hafta Bernabeu’da Manchester City’i konuk eden Real Madrid mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Müthiş bir 90 dakika izledik ama Real Madrid’in rövanş maçı için istediği sonucu alamadığını belirtmek gerekiyor. 2022-2023 sezonunda Etihad’da Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Manchester City’e konuk olan Real Madrid, mücadeleyi 4-0 kaybeden rakibine elenmişti. Bu kez Etihad’da kazanarak yarı finale çıkmak istiyorlar ama işleri zor. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Aurelien Tchouameni kart cezalısı. Thibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City – Real Madrid Maç Bilgileri

Manchester City – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kyle Walker ve Nathan Ake’in sakatlıkları sürüyor. Real Madrid’de Aurelien Tchouameni kart cezalısı. Thibaut Courtois ve David Alaba’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, John Stones, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo

İddaa Tahmini

Manchester City’de moraller yerinde. Premier Lig’de hafta sonu Luton Town’u 5-1 mağlup eden Manchester City liderliğe yükseldi. Geçen hafta ise Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bernabeu’da Real Madrid ile 3-3 berabere kaldılar. Bu sonucun ardından yarı final için umutlar arttı. Real Madrid’in turu geçmesi için kazanması gerekiyor. İlk maçta bunu başaramadılar. Etihad’da da işleri zor olacak. Manchester City favori taraf. Guardiola’nın ekibinin kazanarak yarı finale çıkmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…