UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Arsenal İddaa Tahmini 17.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı sürüyor. Arsenal deplasmanda, Bayern Münih’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Bayern Münih ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Bayern Münih kazanır 2.44, beraberlik 3.73, Arsenal kazanır ise 2.84 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Bayern Münih Pes Etmedi 

Bayern Münih ilk maçta konuk olduğu Arsenal deplasmanında diren göstermeyi başardı. Emirates’de rakibi ile 2-2 berabere kalarak yarı final umutlarını korumuş oldular. 1-0 geriye düştüğü maçta Kane ve Gnabry’nin golleriyle 2-1 öne geçen Bayern Münih, ilk yarıyı önde kapatmıştı. Maçın sonlarında Arsenal’ın baskısı arttı ve mücadele 2-2 sona erdi. İlk maçta kolay kolay teslim olmayacağını gösteren Bayern Münih rövanş maçının da favorisi. Bugün alacakları her türlü galibiyette adını yarı finale yazdıracaklar. Karşılaşma öncesinde Bayern Münih’de Alphonso Davies kart cezalısı. Bouna Sarr ve Sacha Boey ise sakat. 

Arsenal’dan Şok Mağlubiyet 

Arsenal Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu şok bir yenilgi yaşadı. Belki de aldıkları bu mağlubiyet ile şampiyonluktan oldular. Emirates’de Aston Villa’yı konuk eden Londra ekibi mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta içi ise Allianz Arena’da Bayern Münih’in konuğu olacaklar. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih ile 2-2 berabere kalan Arsenal’ın rövanş maçında işi çok daha zor olacak. Arsenal’ın turu geçebilmesi için Bayern Münih deplasmanında kazanması gerekiyor. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Bayern Münih – Arsenal Maç Bilgileri

Bayern Münih – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’de Alphonso Davies kart cezalısı. Bouna Sarr ve Sacha Boey ise sakat. Arsenal’da Jurrien Timber sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Bayern Münih'in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Bayern Münih hafta sonu Bundesliga’da Köln engelini 2-0 ile geçerek Arsenal maçı öncesinde moral buldu. İlk maçta Arsenal karşısında Emirates’de 2-2 berabere kaldılar ve Almanya’ya umutlu döndüler. Arsenal son 2 maçta beklenmedik kayıplar yaşadı. Bayern Münih ile 2-2 berabere kalan Arsenal, hafta sonu ise Premier Lig’de Aston Villa’ya 2-0 kaybetti ve liderlikten oldu. Arsenal’da moraller bozuk ama kolay teslim olmayacaklardır. Hücumda üretken olan iki takımın maçında en az 3 gol bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…