UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Arsenal Maç Tahmini 17.04.2024

Bayern Münih sahasında Arsenal‘i konuk ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu‘nun rövanş karşılaşması, 17 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor. Zorlu mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 2.41, beraberliğe 3.73, Arsenal galibiyetine ise 2.87 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran kampanasında ise bu mücadelede 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Bayern Münih Şampiyonluğu Kaybetti

 Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Köln’ü iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Bayern Münih cephesinde, 3 puan şampiyonluk umutlarını korumak için yeterli olmadı. Son 11 yılda şampiyonluğu kimseye bırakmayan ev sahibi, bu sezon erken havlu attı ve seriyi Bayer Leverkusen karşısında sürdüremedi. Bundesliga’da kaçan şampiyonluğun ardından, rotalarını tamamen UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdiler. Sezon sonunda Tuchel ile yollarını ayıracağını açıklayan ev sahibi, devler sahnesinde ise finalden sadece 270 dakika uzaklıkta. Çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında konuk olduğu Arsenal deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Bayern Münih, 2-1’lik üstünlüğünü koruyamasa da, deplasmandan aldığı beraberlikle avantajı ele geçirdi. Ev sahibi bu hafta taraftarı önünde kazanarak, tek hedefi olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor.

Arsenal’da Moraller Bozuk

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final şansını zora sokan Arsenal, İngiltere Premier Lig’de ise bitime 6 hafta kala liderlik koltuğunu Manchester City’e kaptırdı. Hafta içi Bayern Münih’e karşı iç sahada zorlu bir sınav veren Mikel Arteta ve öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçta mağlubiyetten bitime 15 dakika kala bulduğu golle kurtuldu ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Zorlu Almanya deplasmanında kazanmak zorunda kalan İngiliz ekibi, Premier Lig’de ise 11 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini Aston Villa’ya karşı kaybetti ve mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Liderin 2 puan gerisine düşen Arsenal’ın, özellikle son haftalarda iki kulvarda birden mücadele etmekte zorlandığını söyleyelim. Bayern Münih deplasmanında izleyeceğimiz Arsenal, son haftalardaki performans grafiğiyle galibiyet adına güven vermekten uzakta.

Bayern Münih – Arsenal Maç Bilgileri

Bayern Münih – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Tarek Buchmann, Sacha Boey ve Bouna Sarr’ın sakatlıkları devam ederken, Alphonso Davies ise kart cezalısı. Arsenal’da ise Jurrien Timber’in sakatlığı bulunuyor.

Bayern Münih'in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da şampiyonluğu kaybedip, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Bayern Münih ile Premier Lig’de liderliği kaybeden ve Şampiyonlar Ligi’nde galibiyet arayacak olan Arsenal karşı karşıya geliyor. İlk maçta 4 gol atılırken, iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı. Eşleşmenin rövanşında bir kez daha 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih evinde Joshua Kimmich’in golüyle kazandı. Ev sahibi deplasmandan aldığı beraberliğin ardından, iç sahada Arsenal’ı mağlup ederek, Şampiyonlar Ligi sahnesinde yarı final biletini cebine koydu. Ev sahibi galibiyeti tek golle aldı.