UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Liverpool İddaa Tahmini 18.04.2024

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu’nda rövanş heyecanı yaşanırken, Atalanta evinde Liverpool‘u konuk edecek. 18 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 4.45, beraberliğe 4.90, Liverpool galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda. Bet10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Atalanta – Liverpool maçında Liverpool Kazanır seçeneğini tercih edenlere, 30.00 oran kazanma fırsatı sunuyor.

Atalanta İlk Maça Damga Vurdu

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralara yetişmekte zorlanan Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yoluna emin adımlarla devam ediyor. Çeyrek final kapsamında Liverpool ile eşleşen Gasperini ve öğrencileri, hem eşleşmenin hem de şampiyonluğun favorilerinden biri olan Liverpool’a karşı zorlu Anfield deplasmanında 3-0’lık galibiyete imza attı. Fırsatları çok iyi değerlendiren ev sahibinde, ilk maça Gianluca Scamacca 2 golle damga vurdu. Savunmada verdiği açıklara rağmen maçı gol yemeden tamamlayan ve yarı final için büyük bir avantaj yakalayan Atalanta, bu hafta Liverpool’u sahasında konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftada 5 puan kaybeden Atalanta, rotasını tamamen Avrupa Ligi’ne çevirmiş durumda. Ev sahibi ilk maçtan neler yapabileceğini bizlere gösterdi.

Liverpool Mucizeyi Gerçekleştirmek İstiyor

UEFA Avrupa Ligi ve İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool, Anfield’da aldığı üst üste mağlubiyetlerle yıkıldı. Önce Avrupa Ligi’nin çeyrek final eşleşmesinde Atalanta’yı sahasında konuk eden Jürgen Kloop ve öğrencileri, 90 dakika boyunca tüm gol fırsatlarını cömertçe harcadı ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Tur şansını fazlasıyla zora sokan Liverpool, hafta sonunda ise İngiltere Premier Lig kapsamında Crystal Palace’ı iç sahada konuk etti. 1-0’lık mağlubiyetle liderlik şansını değerlendirmeyi başaramayan konuk ekip, bitime 6 hafta kala zirvenin 2 puan gerisinde kaldı. Üst üste mağlubiyetler konuk ekipte moralleri bozdu. Atalanta deplasmanında en az 3 farkla kazanmaktan başka çaresi kalmayan Liverpool, ilk maçta kaçırdığı fırsatları deplasmanda bulup değerlendirmek zorunda. Tarihi bir galibiyetle turu geçmek isteyen Kloop ve öğrencilerinin, deplasmanda işinin zor olduğunu söyleyelim.

Atalanta – Liverpool Maç Bilgileri

Atalanta – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da bu hafta Giorgio Scalvini’nin sakatlığı devam ediyor. Liverpool’da ise Alisson Becker, Joel Matip ve Stefan Bajcetic’in sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Ademola Lookman, Marten de Roon, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Ederson, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Caoimhin Kelleher, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Conor Bradley, Alexis Mac Allister, Watura Endo, Mohamed Salah, Luis Diaz, Cody Gakpo, Darwin Nunez.

İddaa Tahmini

Liverpool’un deplasmanda kazanmaktan başka çaresi yok. İngiltere Premier Lig’de lider olma fırsatını değerlendiremeyen Kloop ve öğrencileri, Avrupa Ligi’ne veda etmek istemiyor. İlk maçta çok net fırsatları cömertçe harcayan Liverpool, deplasmanda fırsatları daha iyi değerlendirecek ve Atalanta’yı deplasmanda mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mohamed Salah’ın attığı golle deplasmandan galip çıkmayı başaran Liverpool, turu geçemedi. İlk maçı 3 farkla kazanan Atalanta yarı final biletini cebine koydu. Turu geçemese de, Liverpool deplasmanda kazanarak bizleri yanıltmadı.