UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 18.04.2024

18 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu‘nun rövanş maçında, West Ham ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Mücadeleye London Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, West Ham galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.90, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.16, beraberliğe 3.33, konuk ekibe ise 1.74 oran veriyor.

West Ham Deplasmanda Etkisizdi

West Ham deplasmanda Bayer Leverkusen’e 82 dakika direnebildi. Çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında Alman devine deplasmanda konuk olan David Moyes ve öğrencileri, 3 kulvarda namağlup performansıyla harikalar yaratan Bayer Leverkusen karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 82. dakikaya kadar kaleci Lukasz Fabianski’nin kurtarışlarıyla skoru 0-0’da tutmayı başaran ev sahibi, son 8 dakikada ise rakibine adeta teslim oldu. Bayer Leverkusen’e karşı son derece etkisiz bir sınav veren West Ham, Avrupa dönüşü mağlubiyetlerine İngiltere Premier Lig’de devam etti. Fulham’a karşı iç sahada 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan West Ham, son 6 haftanın 5’inde puan kaybetti ve 8. sıraya kadar geriledi. İki kulvarda birden üst üste darbeler alan David Moyes ve öğrencileri, rövanşı en az 2 farkla kazanmak zorunda.

Bayer Leverkusen Tarih Yazıyor

Almanya Bundesliga’da sşampiyon Bayer Leverkusen oldu. Xabi Alonso ve öğrencileri fişi erkenden çekti ve 11 yıllık Bayern Münih hegemonyasına son verdi. Bitime 5 hafta kala 29 haftalık namağlup performansıyla şampiyonluğunu ilan eden konuk ekip, hafta sonu Werder Bremen’e karşı iç sahada 5-0’lık harika bir galibiyet aldı. Lige adeta damga vuran Bayer Leverkusen, namağlup performansına UEFA Avrupa Ligi ve DFB Kupası’nda devam ediyor. Şampiyonluğun ardından rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çeviren Xabi’nin öğrencileri, iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başardığı West Ham ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibine karşı 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergileyen konuk ekip, 82. dakikadan sonra bulduğu 2 golle kazandı. Hem skor hem de oyun olarak rakibine ilk maçta üstünlük kuran Bayer Leverkusen, deplasmanda büyük bir avantaja sahip.

West Ham – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

West Ham – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham takımında George Earthy, Alphonse Areola’nın sakatlıkları devam ediyor. Emerson ve Lucas Paqueta ise kart cezalısı. Bayer Leverkusen’de ise Adam Hlozek’in sakatlığı bulunuyor.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukasz Fabianski, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Exequiel Palacios, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da şampiyonluk hedefine ulaşan Bayer Leverkusen, gözünü Avrupa şampiyonluğuna dikti. Xabi Alonso yönetiminde tarih yazan ekip, ilk maçta elde ettiği avantajı West Ham deplasmanında iyi değerlendirecek ve sahadan tekrar galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Michail Antonio ve Jeremie Frimpong’un karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. İlk maçı iç sahada kazanan Bayer Leverkusen’e, turu geçmek için rövanşta beraberlik yeterli oldu.