UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Olympiakos İddaa Tahmini 18.04.2024

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş heyecanı devam ediyor. Olympiakos deplasmanda, temsilcimiz Fenerbahçe’ye konuk oluyor. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Fenerbahçe ve Olympiakos arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.68, beraberlik 4.30, Olympiakos kazanır ise 4.95 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. Fenerbahçe Turu Geçer tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Fenerbahçe Tur Peşinde

Fenerbahçe geçen hafta Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında konuk olduğu Olympiakos deplasmanından avantajlı bir skor ile dönemedi. Karaiskakis’de konuk oldukları Olympiakos’a 3-2 kaybettiler. 3-0 geriye düşen Sarı Lacivertliler, İsmail Yüksek ve Fred’in oyuna girmesiyle, savunma ve hücum arası geçişlerinde daha aktif oldu ve oyunun daha fazla hakim olarak 2 gol buldu ve tur umutlarını İstanbul’a taşıdı. Hafta sonu Süper Lig’de Fatih Karagümrük deplasmanında da 2-1 kazanmayı başaran Fenerbahçe moralli. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres, Joshua King, Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş sakat. Serdar Aziz, Serdar Dursnu ve Mert Müldür ise kadroda yok.

Olympiakos Evinde Kazandı

Olympiakos ilk maçı Karakiskakis’de 3-2 kazandı ama turu geçmeleri için bence yeterli bir skor değil. Bu kez Fenerbahçe’ye Kadıköy’de konuk olacaklar ve ilk maça göre daha yoğun bir atmosfer ile karşı karşıya kalacaklar. 3-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamayan Yunan ekibi ikinci yarıda performans düşüklüğü yaşadı ve yediği arka arkaya gollerle önemli bir avantajı kaybetti. Hafta sonu Yunanistan Süper Ligi’nde Lamia deplasmanında 5-1 kazanan Jose Luis Mendilibar’ın ekibi Fenerbahçe maçı öncesinde moral buldu. Karşılaşma öncesinde Olympiakos’da Panagiotis Retsos kart cezalısı.

Fenerbahçe – Olympiakos Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Olympiakos Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres, Joshua King, Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş sakat. Serdar Aziz, Serdar Dursnu ve Mert Müldür ise kadroda yok. Olympiakos’da Panagiotis Retsos kart cezalısı.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Olympiakos'un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Konstantinos Tzolakis, Omar Richards, Nelson Abby, Ruben Vezo, Rodinei, Andre Horta, Santiago Hezze, Gelson Martins, Georgios Masouras, Stevan Jovetic, Ayoub El Kaabi

İddaa Tahmini

Fenerbahçe ilk maçta aldığı 3-2’lik mağlubiyet ile bekletileri karşılayamamıştı. İkinci yarıda oyuncu değişikliklerinin ardından arka arkaya goller bularak tur umutlarını İstanbul’a taşıdılar. Son yarım saatlik oyun ile turu geçebileceklerini gösterdiler diyebiliriz. Fenerbahçe’nin turu geçmesi için 2 farklı kazanması şart. Olympiakos ilk 45 dakikada iyi oynadı ama ikinci yarıda pilleri bitti. Fenerbahçe’ye Kadıköy’de direnmeleri zor. Fenerbahçe iç saha avantajını iyi kullanır ve Olympiakos’u eleyerek yarı finale yükselir.

İddaa Oranı: Fenerbahçe Turu Geçer, Oran 1.64

Bets10 Oranı: Fenerbahçe Turu Geçer, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…