Günün İddaa Kuponu 10.09.2021

10 Eylül Cuma günü İddaa fikstüründe yer alan 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Lorient – Lille: MS 2, 1.81 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 5. hafta heyecanı, 10 Eylül Cuma akşamı 22:00‘de, Lorient ile Lille‘in 3 puan mücadelesiyle başlıyor. Günü tek Ligue 1 mücadelesi, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde transfer döneminin durgun takımlarından Lorient, yeni sezona ortalama bir başlangıç yaptı. 4 haftadan 5 puan alan ev sahibi, sadece Monaco’yu iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başarırken, tek mağlubiyetini ise deplasmanda 9 kişi kaldığı Montpellier karşısında aldı. Milli ara öncesi son sınavını Lens deplasmanında veren Christophe Pellissier’in öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü mücadelede, Lauriente ve Monconduit’in golleriyle skoru 2-1’e getirmeyi başarsa da, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve 1 puana razı geldi. Tüm maçlarda gol atmayı başaran Lorient, savunma hattına Igor Silva ve Moritz Jenz takviyelerine rağmen, savunma zafiyetlerine devam etti. Fransa Ligue 1’de 10 yıllık şampiyonluk hasretine Türk yıldızlarıyla son veren Lille, Galtier önderliğinde şampiyonluk kupasını kaldırmayı başarırken, yeni sezon öncesi teknik adam görevine Jocelyn Gourvennec geldi. Yeni hocasıyla yeni sezona Fransa Süper Kupa zaferiyle başlayan konuk ekip, Ligue 1’de ise ilk 3 haftayı Metz, Saint Etienne beraberlikleri ve 4-0’lık Nice mağlubiyetiyle tamamladı. Büyük bir şok ile sezonu açan Lille’de, sahneye tekrar Türk yıldızları çıkarken, Burak Yılmaz 1 gol, 1 asistle ayın oyuncusu seçildi, Yusuf Yazıcı ise 4. haftada takımının ilk galibiyetinde 1 gol katkısı verdi. Montpellier karşısında 2-1 kazanarak, kötü gidişata son veren Lille, Lorient deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor. Yeni hocasıyla sezona kötü başlayan Lille, Milli ara öncesi ilk galibiyetini alırken, oyun olarak toparlanma sinyalleri verdi. Son şampiyonun kazanmaya devam edeceğini düşünüyorum.

Benevento – Lecce: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 10 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30‘da, Benevento ile Lecce karşı karşıya gelecek. İtalya Serie B Ligi 3. hafta mücadelesine, Ciro Vigorito Stadı ev sahipliği yapacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Benevento, küme düştükten sonra katıldığı İtalya Serie B Ligi’nde ilk 2 haftayı Alessandria galibiyeti ve Parma mağlubiyetiyle noktaladı. Küme  düşmesiyle birlikte kadrosunda değişikliklere gitse de, Serie B Ligi için iddialı bir kadroya sahip olan Benevento, ilk hafta evinde ağırladığı Alessandria karşısında, tüm savunma hatalarına rağmen, iyi hücum performansıyla 4-3 kazandı. Parma karşısında ise gol sorunu yaşayan ekip, kalesini gole kapatamadı ve ilk deplasman sınavından puansız döndü. İtalya Serie A Ligi için Play Off mücadelesi veren Lecce, Yarı Final Turu’nda Serie A Ligi hayallerine veda ederken, yeni sezon öncesi hem teknik adam ile yollar ayrıldı hem de giden 11 oyuncunun yerine, 8 yeni isim takıma katıldı. Sezona Marco Baroni yönetiminde başlayan Lecce, ilk hafta Cremonese’ye 3-2 kaybederken, son hafta Como ile evinde 0-0 berabere kaldı. 180 dakika sonunda gol dahi atmayı başaramayan Lecce, Milli ara dönüşü Serie B Ligi’nde kötü gidişata son vermek istiyor. Lecce’nin galibiyet hedefine ulaşması için, gol sorununu çözmesi gerekli. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, savunma performanslarıyla güven vermeyen iki takımında, rakip kaleye gol göndereceğini ancak kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Midtjylland FC Nordsjaelland: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Danimarka Süper Ligi kapsamında 10 Eylül Cuma akşamı, Midtjylland ile FC Nordsjaelland karşı karşıya gelecek. MCH Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele 19:00‘da başlayacak. Danimarka Süper Ligi’nde ilk 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geçiren Midtjylland, Milli ara öncesi son haftaya liderlik koltuğunun sahibi olarak girerken, ilk kez bir maçta skor üretmeyi başaramadı ve Brondby deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerek, liderliği Kopenhag’a kaptırdı. Üst üste 5 galibiyetle birlikte yeni sezona damgasını vuran Bo Henriksen’in öğrencileri, maç başına 1.85 gol ortalamasıyla oynarken, Brondby karşısında hücum performansıyla sınıfta kaldı. Sezona genelinde ise iyi bir performans grafiği ortaya koyan Midtjylland, toparlanacak güce sahip. Konuk ekip FC Nordsjaelland, Danimarka Süper Ligi’nde ilk 7 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle kapattı ve 13 puanla 4. Sırada yer aldı. Liderin sadece 4 puan gerisinde yer alan Flemming Pedersen’in öğrencileri, sezona kötü bir başlangıç yapmasa da, Milli ara öncesi 5 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Aalborg deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen konuk ekip, 7 haftanın 6’sında skor üretmeyi başarırken, Aalborg karşısında önemli savunma hatalarına imza attı. 2 puan gerisinde kaldığı Midtjylland ile deplasmanda karşılaşacak olan FC Nordsjaelland, Milli ara dönüşü tekrar yükselişe geçmek istiyor. Milli ara öncesi 5 maçlık yenilmezlik serilerini kaybeden ve zirve yarışında ağır yara alan tarafların, Milli ara dönüşü daha iyi bir oyun ortaya koyacağını ve haftayı golle tamamlayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.12

Bets10 Bahis Oranı: 5.99