Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Stuttgart İddaa Tahmini 08.05.2022

Almanya Bundesliga’da 8 Mayıs Pazar akşamı, şampiyon Bayern Münih ile ligde kalma mücadelesi veren Stuttgart karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 18:30.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.22, beraberliğe 7.00, Stuttgart galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Şampiyonluğu Kutluyor

Bayern Münih 2 hafta önce Der Klassiler’de Dortmund’u 3-1 mağlup ederek, bitime 3 maç kala üst üste 10. Almanya Bundesliga şampiyonluğunu ilan etti. Genç teknik adam Nagelsmann ilk şampiyonluk duygusunu Bayern ile yaşarken, 32 haftadan 24 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle 755 puan toplamayı başaran ev sahibi ligde iyi bir sezonu geride bıraktı. Şampiyon olarak geçtiğimiz hafta Mainz deplasmanına konuk olan Bayern Münih, kadrosunda önemli değişiklikler yapmasa da, 3-1’lik mağlubiyetle bizleri şaşırttı. Şampiyonluk kutlamalarına devam eden ev sahibi, bitime kısa bir süre kala ligdeki etkisini kaybetmiş bir görüntü ile geçtiğimiz hafta karşımıza çıktı. Bayern son iç saha sınavını ligde kalma mücadelesi veren Stuttgart karşısında verecek.

Stuttgart Kaybetmemek Zorunda

Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya girilirken, 32 haftadan 6 galibiyet, 11 beraberlik, 15 mağlubiyetle 29 puan toplamayı başaran Stuttgart, Play Out hattında yer aldı. Son 5 haftadan galibiyet çıkaramayan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencilerinin düşme hattının üzeri ile arasında 4, düşme hattı ile arasında ise sadece 2 puan fark bulunuyor. Şampiyon Bayern Münih karşısında tek şansı kazanmak olan Stuttgart, geçtiğimiz hafta Wolfsburg ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, ligde kalmak istiyorsa, kaybetmemek zorunda. Konuk ekibin en kötü deplasmanda 1 puana ihtiyacı var.

Bayern Münih – Stuttgart Maç Bilgileri

Bayern Münih – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Bouna Sarr sakat. Stuttgart cephesinde ise Clinton Mola, Nikolas Nartey, Silas Katompa, Naouirou Ahamada, Mohamed Sankoh ve Pascal Stenzel’in sakatlığı bulunuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski.

Stuttgart’ın ilk 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Endo, Mavropanos, Mangala, Erik Thommy, Sasa Kalajdzic, Ito, Fünrich, Philipp Förster, Tibidi, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Dev maçta bir tarafta şampiyon, diğer tarafta ise ligde kalmak isteyen Stuttgart var. İki takımında galibiyet hedefiyle çıkacağı mücadelede, karşılıklı gollerin sahne alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol, 2 kırmızı karta sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Bayern Münih ve Stuttgart mücadelede karşılıklı gollerle 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.