Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Lille İddaa Tahmini 14.05.2022

Fransa Ligue 1‘de son 2 hafta heyecanı yaşanırken, 14 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadelede, Nice ile Lille karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1.

Betroad, Nice galibiyetine 1.72, beraberliğe 4.00, Lille galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.54, beraberliğe 3.45, konuk ekibe ise 4.00 oran veriyor.

Nice 3 Haftadır Kazanıyor

Fransa Kupası finalisti Nice, kupayı elleriyle Nantes’in ellerine verirken, 1-0’lık mağlubiyetin geri dönüşünde Ligue 1’de haftayı 4-2’lik Saint Etienne galibiyetiyle noktaladı. Galtier’in öğrencileri, Saint Etienne karşısında da etkisiz bir başlangıç yaparken, devre arasına 2-0 geride girdi. İkinci yarıda ise harika bir sınav veren ev sahibi, karşılaşmadan 4-2’lik zaferle ayrılırken, Şampiyonlar Ligi umutlarını son 2 haftaya taşımayı başardı. Şampiyonlar Ligi potasıyla arasında sadece 2 puan fark bulunan Nice, Fransa Kupası’nda büyük bir fırsatı elinin tersiyle iterken, sezonu en azından Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde kapatmak istiyor. Ezeli rakibi Lille ile karşılaşacak olan Nice, sezonun ilk yarısında rakibini deplasman faktörüne rağmen 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Lille Sezondan Umudunu Kesti

Fransa Ligue 1’de son 2 haftaya girilirken, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Lille, 10. sırada yer aldı. Avrupa hayalleri tamamen kaybolan Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri, son 2 haftaya hedefsiz girecek. 36 haftalık fikstürden 13 galibiyet, 12 beraberlik, 11 mağlubiyetle 51 puan toplamayı başaran konuk ekip, son 2 hafta önce Troyes’e deplasmanda 3-0, ardından Monaco’ya sahasında 2-1 kaybetti. Sezonu erken kapatan Lille, son şampiyona yakışmayan bir performansla sezonun sonuna kadar geldi. Bir türlü istikrar sağlamayı başaramayan konuk ekipte, teknik adamın tahtı sallanırken, bir çok oyuncu ise gözden çıkarıldı. Lille zorlu Nice deplasmanında güven vermiyor.

Nice – Lille Maç Bilgileri

Nice – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Thomas Leonard. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Alexis Claude-Maurice ve Youcef Atal sakat. Lille cephesinde ise Renato Sanches’in sakatlığı bulunuyor.

Nice’in 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Daniliuc, Todibo, Lotomba, Kluivert, Calvin Stengs, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leanardo Jardim Tiago Djalo, Sven Botman, Jose Fonte, Gabriel Dudmundsson, Jonathan Bama, Xeka, Angel Gomes, Benjamin Andre, Jonathan David, Isaac Lihadji.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de iyi bir seri yakalayarak, Şampiyonlar Ligi şansını sürdüren Nice, iç sahada zor günler geçiren Lille’i konuk ederken, ezeli rakibi karşısında bir kez daha kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Betroad Oranı MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbiden sürpriz bir galibiyet çıktı. Hedefsiz kalan Lille deplasmanda 3 golle kazanırken, Nice ise mağlubiyetten kurtulamadı ve son haftaya girilirken, 6. sıraya geriledi.