İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.05.2022

18 Mayıs Çarşamba günü İddaa fikstüründe yer alan 2 müsabakayı kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Eintracht Frankfurt – Rangers: 2.5 ÜST, 1.74 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi’nde final günü geldi çattı. 18 Mayıs Çarşamba akşam Eintracht Frankfurt ile Rangers, Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan’da kozlarını paylaşacak. Türkiye saat ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak dev mücadeleyi EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından izleyebilirsiniz UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon Oliver Glasner ve öğrencilerinin bileğini bükebilen çıkmadı. D Grubu’nu lider tamamlayan Eintracht Frankfurt, Olympiakos, Fenerbahçe ve Antwerp’i gerisinde bırakırken, iki İspanyol ekibi karşısında alınan üst üste zaferlerle yarı finalist oldu. Önce Real Betis, ardından Barcelona engellerini geçmeyi başaran Frankfurt, finalist olmak için West Ham ile karşı karşıya gelirken, deplasmanda 2-1, iç sahada ise 1-0’lık galibiyetlerle namağlup finalist olmayı başardı. Almanya Bundesliga’da sezonu 10. olarak tamamlayan Frankfurt, geçtiğimiz hafta son sınavını Mainz deplasmanında verirken, mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Tüm rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çeviren ekip, Almanya Bundesliga performansıyla hayal kırıklığı yaratsa da, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu. UEFA Avrupa Ligi’nde daha önce 1 şampiyonluk elde eden ekip, 2 kez zafere ulaşmak istiyor. Rangers tam anlamıyla son yıllarda küllerinden yeniden doğdu. 2012 yılında aldığı cezayla birlikte 4. lige kadar düşürülen İskoçya ekibi, her yıl şampiyon olarak Premiership’e yeniden geri gelirken, geçtiğimiz yıl İskoçya Premiership’te şampiyonluğa ulaşan ekip, tam 10 yıl sonra yeniden şampiyonluk duygusunu yaşadı. Bu sezon ise şampiyonluğu ezeli rakibi Celtic’e kaybeden Rangers, bu kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu istiyor. Şampiyonluk Grubu’nda 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik alsa da, liderin 4 puan gerisinde yer alan Rangers, UEFA Avrupa Ligi’nde ise A Grubu’nu lider Lyon’un ardından 2. olarak tamamladı. Play Off maçında Dortmund’u elemeyi başaran Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri, Kızılyıldız, Braga ve Leipzig engellerini de geçmeyi başardı ve finalist olarak karşımıza geldi. Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmak isteyen Rangers bir kez daha Almanya temsilcisi bir rakiple karşılaşacak. Dev maçta iki takım içinde sezonun büyük sürprizlerinden birine imza attığını söyleyebiliriz. Finalistlerin kupaya bu kadar yaklaşmışken, harika geçen sezonun ardından harika Avrupa performansını final maçında sürdürerek, dev maçta buldukları gollerle 2.5 gol barajını aşacaklarını düşünüyorum.

Brescia – Monza: 02 (Ç), 1.43 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Brescia sahasında Monza’yı konuk edecek. İtalya Serie B Yükselme Play Off Yarı Final Turu’nun ilk maçı 18 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. İtalya Serie B Yüksel Play Off Turu Yarı Finalisti Brescia’da hedef, İtalya Serie A Ligi’ne geri dönmek. 2 sezon önce lige veda eden ev sahibi,  Serie B Ligi’nde normal sezonu 38 haftadan aldığı 17 galibiyet, 15 beraberlik, 6 mağlubiyetle 5. sırada kapatırken, Play Off hakkı kazandı. Çeyrek finalist olarak 1-0 geriden gelerek Perugia’yı uzatmalarla birlikte 3-2 mağlup etmeyi başaran Brescia, sezonun son 6 haftasında göreve gelen Eugenio Corini yönetiminde hata yapmadı. Geçtiğimiz sezonda Play Off mücadelesi veren ekip, çeyrek finalist olarak veda etmişti. Yarı Final maçının ilk ayağında Monza’yı sahasında konuk edecek olan Brescia’nin taraftarı önünde kazanmaya ihtiyacı var. Giovanni Stroppa önderliğinde iyi bir sezon geçiren Monza, doğrudan İtalya Serie A Ligi’ne yükselme şansını son maçta kaçırdı. 2.lik şansını elinde tutan Monza, konuk olduğu Perugia deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, sezonu 4. olarak tamamladı ve Play Off mücadelesi vermek zorunda kaldı. Serie B Ligi’nin son 4 haftasından sadece 4 puan çıkarabilen konuk ekip, sezon içerisindeki iyi performansını son haftalara taşımayı başaramadı. 60 golle ligi en golcü 2. takımı konumunda yer alan Monza, yarı final biletini doğrudan alırken, ligde 2 maçta da kaybetmediği Brescia ile karşılaşacak. Konuk ekip ligde rakibini iç sahada mağlup ederken, deplasmandan 1 puanla döndü. Tekrar eski günlerine dönmek isteyen Monza, deplasmandan avantajı almak istiyor. Ligde rakibine 2 maçta da galibiyet şansı vermeyen Monza, İtalya Serie A Ligi için Play Off Turu’nda yarı finalist olarak mücadele ederken, Brescia’ya bir kez daha galibiyet şansı vermeyecek ve deplasmandan en az beraberlikle ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.78

Bets10 Bahis Oranı: 18.0