LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Cadiz İddaa Tahmini 22.05.2022

İspanya La Liga’da kümede kalma umudunu son haftaya taşıyan Cadiz deplasmanda, Alaves’e konuk olacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve D Smart Go kanalından izlenebilecek.

Alaves – Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Alaves kazanır 4.35, beraberlik 3.80, Cadiz kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış.

Alaves Küme Düştü

Alaves’in bildiğimiz gibi La Liga’da küme düşmesi kesinleşti. Geçtiğimiz hafta sonu Ciudad’da konuk oldukları Levante’ye 3-1 kaybettiler. Bu sonucun ardından bitime 1 hafta kala küme düştüklerini belirtelim. Ligin son haftasında ise Cadiz’i konuk edecekler. Mendizorrotza’da oynadığı son 3 maçtan da galibiyet il ayrılmayı başaran Julio Velazquez’in ekibi, bu galibiyetlere rağmen ligde kalamadı. İç sahada konuk edeceği Cadiz karşısında Alaves’de Gonzalo Escalente kart cezalısı.

Cadiz’e Galibiyet Şart

Cadiz, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Real Madrid karşısında 1 puan almayı başardılar ve bu beraberlik ile umutlarını son haftaya taşıdılar. Mallorca ile aynı puana sahip olan Cadiz’in öncelikle galibiyete ihtiyacı var. Mallorca mağlup olur Cadiz’de 1 puan alırsa, Cadiz kümede kalmayı başaracak. Cadiz’i zor bir 90 dakika bekliyor ama sezonun en önemli maçında kazanacaklarını düşünüyorum. Bu hafta Cadiz’de Varazdat Haroyan ve Fede San Emeterio’nun sakatlıkları bulunuyor.

Alaves – Cadiz Maç Bilgileri

Alaves – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de D Smart Go kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Gonzalo Escalente kart cezalısı. Cadiz’de Varazdat Haroyan ve Fede San Emeterio’nun sakatlıkları bulunuyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Javi Lopez, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Cadiz’in kazanması şart. Alaves küme düştü ve Cadiz kazanırsa, kümede kalmayı başarabilir. Tabi Mallorca’nın puan kaybetmesi de önemli. Cadiz’den bu hafta kesinlikle 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.64

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz, 1-0 kazanarak kümede kaldı. Granada’nın puan kaybettiği haftada kazanarak küme düşmekten kurtuldular.