UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Malmö Vikingur Bahis Tahmini 05.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu ilk maçında Vikingur deplasmanda, Malmö karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacağını belirtelim.

Malmö ve Vikingur arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Malmö kazanır 1.17, beraberlik 6.50, Vikingur kazanır ise 17.00 olarak açıklanmış.

Malmö Deplasmanda Kaybetti

Malmö, geçtiğimiz sezonu İsveç Allsvenskan’da şampiyon olarak tamamladı. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turuna katılmayı başardılar. İlk turda İzlanda’nın Vikingur takımı ile eşleşen Malmö, ilk maçı evinde oynayacak. Turun favorisi olarak gösterilen Malmö’nün ilk maçta rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Bu sezon ise İsveç Allsvenskan’da pek iyi sonuçlar alamayan Malmö, geçtiğimiz Cuma günü düşme hattına bulunan Sundsvall deplasmanına konuk oldu ve rakibine 2-1 kaybetti. Son 6 maçta 4. yenilgilerini aldılar.

Vikingur’un İşi Zor

Vikingur, İzlanda Urvalsdeild’de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yollarına UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda devam edecekler. İlk maçta İsveç’in Malmö takımı ile karşılaşacak olan Vikingur’u zor bir eşleşme bekliyor diyebiliriz. Malmö’ye nazaran daha kısıtlı ve dar bir kadroları var. İki takım arasında kalite farkı olduğu da bir gerçek. Vikingur’un ilk maçtan sürpriz yapabileceğini sanmıyorum.

Malmö – Vikingur Maç Bilgileri

Malmö – Vikingur Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elada Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

Vikingur'un ilk 11’i Belli mi?

Vikingur’un muhtemel kadrosu: Thordur Ingason, Oliver Ekroth, Kyle McLagan, Viktor Andrason, Nikolaj Hansen, Erlingur Agnarsson, Pablo Punyed, Halldor Sigurdsson, Julius Magnusson, Kristall Mani Ingason, David Atlason

İddaa Tahmini

Malmö’nün ilk maçta rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Vikingur, İzlanda liginin güçlü takımlarındna biri ama Malmö’ye karşı güçleri yetmez. Malmö, rahat kazanır ve avantajı kapar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.47

Best10 Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, iç sahada kazanmayı başardı. Rakibini 3-2 mağlup etmeyi başaran Malmö, İzlanda’ya avantajlı bir skor ile gidecek.