İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.09.2022

5 Eylül Pazartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Monza – Atalanta: MS 2, 1.40 (iddaa) – 1.62 (Betroad) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 5 Eylül Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Monza ile Atalanta karşı karşıya gelecek. Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde boy gösteren Monza, henüz galibiyetle tanışmadı. Ligin yeni temsilcisi transfer döneminde Andrea Karboni, Di Gregorio, Leonardo Mancuso, Pedro Pereira, Valentin Antov, Warren Bondo, Andrea Ranocchia, Caprari, Crango, Matteo Pesina, Batella, Colpani, Ranokya, Stefano Sensi’yi kadrosuna katarken, kağıt üzerinde iyi bir kadro kurmayı başardı. Ancak ev sahibi için aynı başarının sahada gösterildiğini söyleyemeyiz. İlk 4 haftada Torino, Napoli, Udinese ve Roma mağlubiyetleri alan Monza, 4 maçta tam 11 gol yerken sadece 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam etmek zorunda kalan Giovanni Stroppa’nın öğrencileri, bu hafta yoluna namağlup devam eden Atalanta karşısında, sürpriz bir galibiyetle kabusa son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Teun Koopmeiners 3 golle damga vurdu ve Atalanta’Yı galibiyete taşıdı. 3 golle takımını sırtlayan yıldız isim, Torino karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin mimarıydı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 haftayı 10 puanla namağlup geçiren Atalanta, Sampdoria, Hellas Verona ve Torino karşısında kazanırken, sadece 2. hafta Milan derbisinden 1 puanla ayrıldı. Derbi performansıyla da takdir toplayan konuk ekip, yeni sezonda çok formda. 10 puanla zirvenin önemli adayları arasında yer alan Atalanta, 4 maçta 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Geçen sezon iyi hücum performansına karşın, savunmada yaptığı savunma hatalarıyla şampiyonluk yarışından kopan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, yeni sezonda savunmada çok daha başarılı. Atalanta namağlup performansını Monza galibiyetiyle sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en formda takımları arasında yer alan Atalanta, ligin en zayıf halkası Monza karşısında hataya izin vermeyecek ve galibiyetlerine devam edecektir.

Torino – Lecce: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.80 (Betroad) ; Torino iç sahada Lecce’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 5. hafta mücadelesi 5 Eylül Pazartesi günü sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftasında Atalanta deplasmanına namağlup bir performans grafiğiyle konuk olan Torino, 90 dakika boyunca kalesinde gördüğü yoğun baskıdan çıkamadı ve sezonun ilk mağlubiyetini 3-1’lik skorla aldı. Ivan Juric’in öğrencileri, ilk 3 haftada Monza ve Cremonese’yi mağlup etmiş, Lazio ile evinde 0-0 berabere kalarak 7 puan toplamıştı. Sezona iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, rakip Atalanta olunca karşı koyamadı. Sezon başında 11 transferle kadrosunu güçlendiren Torino, karşımıza geçen sezondan çok daha iyi bir performans grafiğiyle çıktı. Atalanta karşısında savunma direnci penaltı golüyle kırılırken, skor golsüz beraberlikle devam ettiği süre boyunca Torino iyi bir mücadele sergiledi. 4 maçtan 1 mağlubiyet alan ev sahibi, sezona iyi bir başlangıç yaptı ve yeni transferleriyle üst sıraların iddialı takımlarından biri haline geldi. İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Lecce, zorlu deplasmandan 1-1’lik mağlubiyetle dönerek galibiyet hasretini 4 haftaya çıkarırken, sergilenen futbol gelecek haftalar adına umut verdi. Marco Baroni ve öğrencileri ilk 2 haftayı İnter ve Sassuolo mağlubiyetleriyle geçirirken, son 2 haftadan 1’er puan topladı. Ligin yeni temsilcisi ilk 2 haftanın zayıf halkaları arasında yer alırken, son 2 hafta çok daha iyi bir mücadele ortaya koydu ve önce Empoli ardından Napoli’ye geçit vermedi. Özellikle Napoli deplasmanında sergilenen futbolu incelediğimizde Lecce’nin yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz. Ligin yeni temsilcisi henüz İtalya Serie A Ligi sahnesinde galibiyetle tanışmadı. 4 maçın 3’ünde skor üretmeyi başaran Lecce, Torino deplasmanında puan kayıplarına son vermek istiyor. İlk mağlubiyetini aldıktan sonra evinde kazanarak toparlanmak isteyen Torino ve son 2 haftada aldığı beraberliklerle toparlanma sinyalleri veren Lecce, zorlu 90 dakikada karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

Salernitana – Empoli: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.72 (Betroad) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 5. hafta heyecanı 5 Eylül Pazartesi akşamı devam ederken, Salernitana evinde Empoli’yi konuk edecek. S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:30. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun ilk galibiyetini iç sahada Sampdoria’ya karşı 4-0’lık skorla alan Salernitana, geçtiğimiz hafta ise Bologna deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü ve yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Sezon açılışını Roma karşısında 1-0’lık mağlubiyetle yapan Salernitana, son 3 haftadan 5 puan topladı. Geçen sezon uzun bir süre İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olarak, küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, son haftalarda büyük bir sürprizle ligde kalmayı başarmıştı. Yeni sezonda daha güçlü bir kadro kuran Salernitana, Davide Nicola önderliğinde iyi bir açılış yaptı. 3 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, Empoli karşısında seriyi sürdürmek istiyor. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır üstünlüğünü korumayı başaramazken, ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Göreve sezon başında Paolo Zanetti’yi getiren konuk ekip, açılışı Spezia deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle yaparken, son 3 haftayı 1’er puanla tamamladı. Golsüz Fiorentina beraberliğinin ardından, son 2 hafta Lecce ve Hellas Verona karşısında 1-0’lık üstünlüğü yakalayan konuk ekip, üstünlüğünü koruyamadı ve son 2 haftayı 1-1’lik beraberliklerle geçti. Galibiyet hasreti devam eden Empoli ilk 2 haftada skor üretmeyi başaramazken, son 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başardı. Galibiyet için yeterli olmayı başaramasa da adım adım yükselen bir performans grafiğine sahip olan konuk ekip, ilk galibiyetini Salernitana deplasmanında almak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon iki takım içinde puan kayıplarıyla başladı. Son haftalarda etkisini arttıran Salernitan ve Empoli, bu hafta skor üretmeyi başaracak ve son ana kadar galibiyet peşinde koşacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.58

Betroad Bahis Oranı: 5.01