UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Kopenhag İddaa Tahmini 06.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçların heyecanı yaşanacak. Kopenhag deplasmanda, Borussia Dortmund karşısında sürpriz arayacak. Saat 22.00’de start alacak karşılaşma EXXEN platformundan izlenebilecek.

Borussia Dortmund bugün Kopenhag karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi Borussia Dortmund galibiyetine 1.34, beraberlik tercihine 5.83, Kopenhag galibiyetine 8.75 oran veriyor. 

Borussia Dortmund Galibiyet Peşinde

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi’nde G Grubunda mücadele edecek. Grupta Kopenhag, Manchester City ve Sevilla ile karşılaşacaklar. Grubun ilk maçında ise Signal İduna Park’da Kopenhag’ı konuk edecekler. Almanya Bundesliga’da ilk 5 hafta geride kaldı ve Edin Terzic’in ekibinin 12 puan topladığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Hoffenheim’i tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanı kapmışlardı. Şampiyonlar Ligi’nde de Manchester City ile beraber ilk 2 sıra için en güçlü aday olarak göze çarpıyorlar. Kopenhag maçı öncesinde Borussia Dortmund’da Mateu Morey ve Mahmoud Dahoud’un sakatlıkları devam ediyor.

Kopenhag’ın İşi Zor

Kopenhag, grubun zayıf halkası olarak gösteriliyor. Play off turunda temsilcimiz Trabzonpsor’u 2-1 ve 0-0’lık skorlar ile elediler ve gruplara kaldılar. G Grubunda mücadele edecek olan Danimarka ekibi, Manchester City, Borussia Dortmund ve Sevilla ile aynı grupta yer alacak. Grubun ilk maçında ise Signal İduna Park’da Borussia Dortmund’a konuk olacaklar. Danimarka Süper Ligi’nde ise geçen hafta Silkeborg’u konuk eden Kopenhag, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve Borussia Dortmund maçı öncesinde moral buldu.

Borussia Dortmund – Kopenhag Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Mateu Morey ve Mahmoud Dahoud’un sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Mahmoud Dahoud, Raphael Guerreiro, Marco Reus, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Jamie Bynoe-Gittens

Kopenhag'ın 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund, yeni sezona iyi başladı. Şampyionlar Ligi’nde de zor bir kura çekmediler. Manchester City ile beraber grubun en güçlü 2 takımı olarak göze çarpıyorlar. Grubun ilk maçında Kopenhag’ı mağlup ederler ve gruba 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.63

intobet Oranı: H1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Borussia Dortmund rahat kazandı. Kopenhag’ı 3 golle geçen Edin Terzic’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile başladı.