UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Manchester City İddaa Tahmini 06.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında, Sevilla ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Sevilla ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Sevilla galibiyetine 7.85, beraberlik tercihine 4.89, Manchester City galibiyetine ise 1.43 verildiğini görüyoruz.

Sevilla’da Gidişat Kötü

Sevilla’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Barcelona’yı konuk eden Sevilla, rakibine 3-0 mağlup oldu. Bu sezon La Liga’da 4 hafta geride kalırken Sevilla, henüz galibiyet ile tanışamadı. 4 maç sonunda sadece 2 puan toplayabildiler. Şampiyonlar Ligi’nde ise G Grubunda yer alacak olan Sevilla, grupta Manchester City, Borussia Dortmund ve Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Grubun ilk maçında ise Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Sevilla’da savunmadan Marcao’nun sakatlığı devam ediyor.

Manchester City Favori Taraf

Manchester City, Premier Lig’de lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyor. Geçen hafta beklenmedik bir kayıp yaşayan Pep Guardiola’nın öğrencileri, Aston Villa deplasmanında 2 puan bıraktı. Erling Haaland’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de 6 hafta geride kaldı ve Manchester City, 14 puan ile 2. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi G Grubunda Kopenhag, Borussia Dortmund ve Sevilla ile karşılaşacak olan Manchester City, grubun net favorisi. Maç öncesinde Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı devam ediyor.

Sevilla – Manchester City Maç Bilgileri

Sevilla – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da savunmadan Marcao’nun sakatlığı devam ediyor. Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Papu Gomez, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City’den galibiyet bekliyorum. Erling Haaland çok formda ve Sevilla’nın savunmada eksikleri var. Ramon Sanchez Pizjuan’da kazanan taraf Manchester City olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.43

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, zorlanmadı. Erling Haaland’ın 2 gol attığı maçta Sevilla’yı 4-0 mağlup ettiler. Sevilla’da kötü gidişat devam etti.