UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kızılyıldız Monaco Bahis Tahmini 08.09.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçlar heyecanı devam ediyor. Monaco deplasmanda, Kızılyıldız’ın konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Kızılyıldız ve Monaco arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kızılyıldız kazanır 3.40, beraberlik 3.75, Monaco kazanır ise 2.12 olarak açıklanmış. 

Kızılyıldız’ın İşi Zor 

Kızılyıldız, Sırbistan Süper Ligi’nde puan kayıpları yaşamaya başladı. 2 hafta önce derbide Partizan ile 1-1 berabere kalan Kızılyıldız, geçtiğimiz hafta ise Backa Topola ile 1-1 berabere kalmıştı. Son 2 maçta 4 puan kaybettiler. Şampiyonlar Ligi’nde ise play off turunda Maccabi Haifa’ya elenerek Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Kızılyıldız’da teknik direktör Dejan Stankovic ile yollar ayılmıştı. Yerine ise Milos Milojevic getirildi. Avrupa Ligi’nde grubun ilk maçında Monaco’yu konuk edecek Kızılyıldız’da eksik bulunmuyor. 

Monaco’dan 3 Puan 

Monaco, geçtiğimiz hafta sonu Fransa Ligue 1’de önemli bir galibiyet aldı. Derbide Nice ile karşı karşıya geldiler ve Embolo’nun tek golüyle 3 puanı kaptılar. Bu galibiyet ile Fransa Ligue 1’de 2. kez galibiyet sevinci yaşadılar. Avrupa Ligi’nde ise H Grubunda mücadele edecek olan Monaco, grupta Trabzonspor, Kızılyıldız ve Ferencvaros ile karşılaşacak. Grubun ilk maçında ise Sırbistan’da Kızılyıldız’a konuk olacaklar. Grubun ve maçın favorisi olarak gösterilen Monaco’da golcü Kevin Volland’ın sakatlığı devam ediyor. 

Kızılyıldız – Monaco Maç Bilgileri

Kızılyıldız – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rajko Mitic Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da golcü Kevin Volland’ın sakatlığı devam ediyor. 

Kızılyıldız'ın ilk 11’i Belli mi?

Kızılyıldız’ın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Strahinja Erakovic, Nemanja Milunovic, Aleksandar Dragovic, Marko Gobeljic, Slavoljub Srnic, Kings Kangwa, Irakli Azarovi, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Aleksandar Pesic

Monaco'nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Benoit Badiashile, Malang Sarr, Axel Disasi, Caio Henrique, Youssouf Fofana, Mohamed Camara, Ruben Aguilar, Aleksandr Golovin, Krepin Diatta, Breel Embolo

İddaa Tahmini

Kızılyıldız’ın işi zor. Sırbistan’da büyük bir taraftar desteğiyle oynuyorlar ama Monaco ile aralarında güç farkı var. Monaco, sezona her ne kadar istediği başlangıcı yapamamış olsa da, Kızılyıldız karşısında kazanmalarını ve Avrupa Ligi’ne galibiyet ile başlayacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco’nun kazanmasını bekliyordum. Kızılyıldız deplasmanında tek golle 3 puanı kaptılar. Kızılyıldız’ı 1-0 mağlup ettiler.