TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Gaziantep FK İddaa Tahmini 01.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Gaziantep FK deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 14.30’da Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Kasımpaşa kazanır 2.45, beraberlik 3.59, Gaziantep FK kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’da Toparlanma Sinyalleri

Kasımpaşa, Süper Lig’de toparlanma sinyalleri veriyor. Milli maç arasından önceki hafta Ümraniyespor deplasmanına konuk olan Kasımpaşa, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçta 3 galibiyet alarak dikkat çeken Kasımpaşa, Şenol Can’ın göreve gelmesiyle birlikte daha iyi sonuçlar alıyor. Bu hafta ise Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecekler. Bu sezon Süper Lig’de 7 hafta geride kaldı ve Kasımpaşa’nın bu 7 maçta da kalesinde gol gördüğünü belirtelim. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Ben Ouanes’in sakatlığı devam ediyor.

Gaziantep FK’da Puan Kayıpları

Gaziantep FK, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Milli maç arasından önceki hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olan Erol Bulut’un öğrenciler, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 2-0 öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Gaziantep FK, Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta da galibiyet almayı başaramadı. Galatasaray, Ümraniyespor ve Trabzonspor maçlarından sadece 1 puan çıkartabildiler. Bu hafta ise Kasımpaşa’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Ben Ouanes’in sakatlığı devam ediyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Abdulkadir Parmak, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Kasımpaşa evinde, iyi oynamaya başladı. Gaziantep FK ise son 3 maçında da puan kaybetti ve çıkış arıyor. Hücumda üretkenler ama savunmada güven vermiyorlar. Ertuğrul, hata yapmaya çok yatkın. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir maç bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, tek golle 3 puanı aldı. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup ettiler.