LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Girona Bahis Tahmini 20.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Girona deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Almeria ve Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Almeria kazanır 2.60, beraberlik 3.30, Girona kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış. 

Almeria Düşme Hattında

Almeria, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis’e 3-1 mağlup oldular. La Liga’da geride kalan 9 haftada 2 galibiyet alabilen Almeria, düşme hattında yer alıyor. Bu sezon Almeria’nın La Liga’da aldığı 2 galibiyete de iç sahada ulaştığını belirtelim. Bu hafta ise taraftarı önünde Girona’yı konuk edecekler. Düşme hattından kurtulmak isteyen Almeria’da hedef 3 puan. Maç öncesinde Almeria’da Carlos Rojas ve Alex Centelles’in sakatlıkları devam ediyor.

Girona 4 Maçtır Kazanamıyor

Girona, geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiğiği Cadiz karşısında sahadan 1 puan ile ayrıldı. 1-0 geriye düştükleri maçta uzatma dakikalarında Christian Stuani’nin penaltı golüyle 1 puanı kurtardılar. La Liga’da son 6 maçta da skor üretmeyi başaran bir Girona var ama galibiyet almakta zorlanıyorlar. Bugün karşılaşacakları Almeria’ya gibi 2 galibiyete sahipler. Son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Michel’in öğrencilerinde moraller bozuk. Karşılaşma öncesinde Girona’da Borja Garcia ve Ibrahima Kebe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Almeria – Girona Maç Bilgileri

Almeria – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Carlos Rojas ve Alex Centelles’in sakatlıkları devam ediyor. Girona’da Borja Garcia ve Ibrahima Kebe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

İki takımda La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Girona, özellikle son haftalarda hücumda üretken. 6 maçtır gol atıyorlar. Almeria ise geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. Bu sezon ligde 2 galibiyetleri var ve bu 2 galibiyeti de iç sahada ladılar. Gollü bir maç bekliyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almeria, iç sahada hata yapmadı. Girona’yı 3-2 mağlup ederek moral buldular.