İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 22.10.2022

İddaa fikstüründe 22 Ekim Cumartesi günü yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Marsilya – Lens: İY 0, 1.92 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; Marsilya sahasında Lens’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 12. hafta mücadelesi, 22 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 11. haftasında lider PSG’ye deplasmanda konuk olan Marsilya, ilk 9 haftada sergilediği namağlup performansının ardından, son 2 haftayı mağlubiyetlerle geçirdi. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan ev sahibi, devler sahnesinde yaptığı kötü başlangıcı Sporting’i hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup ederek telafi ederken, Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk yenilgisini Ajaccio’ya karşı aldı. Geçtiğimiz hafta mağlubiyetlerine PSG karşısında devam eden Marsilya, liderin 6 puan gerisinde kaldı. Bu hafta sahasında Lens’i konuk edecek olan Igor Tudor’un öğrencileri, en yakın rakibi karşısında kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 11. haftası sahasında Montpellier’i konuk eden Lens, Wesley Said’in ikinci yarıda attığı tek golle 3 puana uzanırken, Nord derbisinde aldığı mağlubiyeti unutturdu. İlk 9 haftada namağlup bir performans sergileyen Franck Haise’nin öğrencileri, ilk mağlubiyetini Lille deplasmanında 1-0’lık skorla alırken, Montpellier karşısında kazanarak zirve takibini sürdürdü. İlk 11 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Lens, zirvenin 2 puan gerisinde yer alıyor. Liderlik takibini sürdüren Lens, bu hafta 1 puan üzerinde yer aldığı Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Franck Haise ve öğrencileri harika performansını deplasmanda sürdürmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, zirve takibindeki Marsilya ile Lens karşı karşıya geliyor. İki formda takımında ilk 45 dakikada birbirlerine geçit vermeyeceğini düşünüyorum.

Montpellier – Lyon: MS 2, 1.63 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından 22 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Montpellier ile Lyon karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 haftayı mağlubiyetlerle geçirdi. Milli ara dönüşünde puan kayıpları engel olmayı başaramayan Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, Toulouse, Monaco ve Lens karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, kalesinde gördüğü 7 gole karşılık, rakip filelere sadece 2 gol gönderebildi. 11. sıraya kadar gerileyen Montpellier, 11 haftadan 4 galibiyet, 7 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başarabildi. Ev sahibi Lyon karşısında kötü gidişata son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’in 11. haftasında Rennes deplasmanına konuk olan Lyon, Laurent Blanc yönetiminde çıktığı ilk maçtan 3-2’li mağlubiyetle ayrıldı. Peter Bosz önderliğinde ilk 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, son 6 haftadan galibiyet çıkaramadı. Teknik adam değişikliği de Lyon cephesinde kötü gidişata çare olmazken, özellikle savunmadaki hatalar son haftalara damga vurdu. Rennes karşısında da iyi hücum performansına karşılık, savunma performansıyla sınıfta kalan konuk ekip, 11 hafta sonunda 10. sıraya kadar geriledi. Lyon kötü gidişata çare arıyor. Fransa Ligue 1’de 6 haftadır puan kayıplarına çare olamayan ve teknik adam değişikliğine giden Lyon, yeni hocasıyla çıkacağı 2 maçta ilk galibiyetini alacak ve Montpellier engelini kayıpsız geçecektir.

Mönchengladbach – Frankfurt: KGVAR, 1.35 (iddaa) – 1.50 (intobet) ; Mönchengladbach, 22 Ekim Cumartesi akşamı sahasında Frankfurt’u konuk edecek. Almanya Bundesliga mücadelesi Türkiye saati ile 19:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Daniel Farke ve öğrencileri, Almanya DFB Kupası’na veda etti. 2. Tur kapsamında Darmstadt 98 deplasmanına konuk olan Mönchengladbach, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve kupa serüvenine erken veda etti. Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz haftayı 2-2’lik Wolfsburg beraberliğiyle noktalayan ev sahibi, 10 maçtan 16 puan topladı. 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle yoluna devam eden Gladbach, 6. sırada yer alıyor. Sadece Mainz 05 ve Werder Bremen karşısında mağlup olan Gladbach, 5 iç saha maçından 4 galibiyet çıkardı. İç saha etkisiyle üst sıra mücadelesini sürdüren ev sahibi, galibiyetlerine Frankfurt karşısında devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta sahasında Bayer Leverkusen’i konuk eden Frankfurt, 5-1’lik skorla güven tazeledi. Şampiyonlar Ligi dönüşü Bochum deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönerek büyük bir şok yaşayan Oliver Glasner’in öğrencileri, yeniden yükselişe geçti. Son 7 haftadan 5 galibiyet çıkaran Frankfurt, 5. sıraya kadar yükseldi ve üst sıraları bırakmadı. Son Avrupa şampiyonu bu sezon istikrardan uzak performanslar sergiledi. Şampiyonlar Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte, Frankfurt beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Üst sıralarda var olma mücadelesi veren Mönchengladbach ile Frankfurt kozlarını paylaşacak. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği mücadelede, tarafların puan kaybetse dahi, skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.22

intobet Bahis Oranı: 6.10