LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Barcelona İddaa Tahmini 08.11.2022

İspanya La Liga’da Salı gününün son maçı. Osasuna evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Osasuna ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Osasuna kazanır 6.30, beraberlik 4.45, Barcelona kazanır ise 1.52 olarak açıklanmış.  

Osasuna’da Moraller Yerinde

Osasuna’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Osasuna’ya galibiyeti getiren goller Ezequiel Avila’dan geldi. La Liga’da bu sezon 7. galibiyetini alan Osasuna, bu hafta El Sadar’da Barcelona’yı konuk edecek. Geçen hafta Celta Vigo deplasmanında aldığı galibiyet ile yenilmezlik serisini 4 maça çıkartan Osasuna, çıkışını Barcelona karşısında da devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Barcelona’dan Üst Üste Galibiyetler 

Barcelona, geçtiğimiz hafta Camp Nou’da konuk ettiği Almeria karşısında 2-0 kazandı. İkinci yarıda buldukları gollerle 3 puanı alan Xavi’nin ekibi, La Liga’da üst üste 4. galibiyetini elde etti. Lider Real Madrid karşısında da zirve takibini sürdüren Barcelona’da yüzler gülüyor. Bu sezon son ana kadar şampiyonluk yarışı içinde olacaklarını düşünüyorum. Son 4 maçını kazanan Barcelona, bu hafta El Sadar’da konuk olacağı Osasuna karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Ronald Araujo, Memphis Depay, Sergio Roberto ve Franck Kessie’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Osasuna – Barcelona Maç Bilgileri

Osasuna – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ronald Araujo, Memphis Depay, Sergio Roberto ve Franck Kessie’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Gerard Pique, Marcos Alonso, Jordi Alba, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Barcelona, galibiyet serisine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Almeria’yı konuk eden Barcelona, rakibini 2-0 ile geçti. La Liga’da oynadıkları son 4 maçını da kazanan Barcelona, lider Real Madrid’in 1 puan gerisinde. Osasuna ise son 4 maçta 10 puan topladı ve çıkışta. Barcelona’nın kadro kalitesiyle bu maçtan 3 puan çıkartmasını bekliyorum. Osasuna deplasmanında gülen taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.32

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyetin ardından La Liga’nın yeni lideri oldular.