İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.01.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Adana Demirspor – Giresunspor: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.67 (Bets10) ; Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta iç sahada Ankaragücü’nü konuk etti. Rakibi karşısında 3-1 kazanmayı başaran Vincenzo Montella’nın öğrencileri, bir önceki hafta alınan Başakşehir yenilgisini de unutturmuş oldu. Süper Lig’de taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazanmayı başaran Adana Demirspor’un bu sezon Süper Lig’de oynadığı hiçbir iç saha maçında da mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Bu hafta Giresunspor’u konuk edecek olan Adana Demirspor’da eksik bulunmuyor. Giresunspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta yine puan kaybetti. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da puan kaybı ile ayrılan Karadeniz ekibi, son haftalarda düşüşe geçmiş durumda. Gaziantep FK galibiyetinden bu yana oynadıkları 3 maçta sadece 1 puan alabildiler. Öte yandan Giresunspor’un Süper Lig’de oynadığı son 15 maçta da kalesini göle kapatamadığını belirtelim. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacak Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Giresunspor, Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Bu 3 maçlık süreçte ise sadece 1 puan alabildiklerini belirtelim. Adana Demirspor ise geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Ankaragücü’nü 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Vincenzo Montella’nın ekibi, taraftarı önünde çok etkili oynuyor. Giresunspor karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

Mallorca – Celta Vigo: MS 1, 1.94 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Mallorca, La Liga’da son haftalarda iç sahada önemli sonuçlar alıyor. Taraftarı önünde oynadığı son maçta Valladolid’i konuk eden Mallorca, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. İç sahada oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayan Javier Aguirre’nin ekibi, La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. Geçen hafta El Sadar’da konuk oldukları Osasuna karşısında vasat bir performans gösterdiler ve rakibine 1-0 kaybettiler. Bu hafta Celta Vigo’yu konuk edecek Mallorca’da önemli bir eksik yok. Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı La Liga’da beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da Villarreal’i konuk eden Carlos Carvahal’ın ekibi, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 4 maçtan da puan çıkartamayı başaran Celta Vigo’da moraller yerinde. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Celta Vigo, bu hafta konuk olacağı Mallorca deplasmanında da puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor. Mallorca, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Osasuna deplasmanında 1-0 kaybettiler. Celta Vigo ise iç sahada konuk ettiği Villarreal ile 1-1 berabere kaldı. La Liga’da oynadıkları son 4 maçı da kaybetmediler. Her iki takımda da hedef galibiyet. Mallorca’nın bu hafta işi kolay değil. Hem Mallorca’dan hem de Celta Vigo’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 2.85

Bets10 Bahis Oranı: 3.67