Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Nottingham Forest İddaa Tahmini 21.01.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Bournemouth evinde, Nottingham Forest ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Bournemouth ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Bournemouth kazanır 2.72, beraberlik 3.25, Nottingham Forest kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Bournemouth Deplasmanda Kaybetti 

Bournemouth, Premier Lig’de alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Brentford deplasmanında da puan alamadılar. Rakibine 2-0 kaybeden Gary O’Neil’ın öğrencileri, üst üste 4. yenilgisini aldı. Son 4 maçını da kaybeden Bournemouth’un bu maçlarda ise skor üretemediğini belirtelim. Düşme hattına da iyice yaklaşan Bournemouth, West Ham’ın sadece 1 puan üzerinde. Bu hafta Nottingham Forest’a konuk olacak Bournemouth’da Neto, David Brooks ve Marcus Tavernier’in sakatlıkları sürüyor. 

Nottingham Forest 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Nottingham Forest, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. City Ground’da geçen hafta Leicester City’i konuk eden Steve Cooper’ın öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkartan Nottingham Forest, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Düşme hattı ile puan farkını 5’e kadar çıkarttılar. Bu hafta is Bournemouth’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Willy Boly, Jesse Lingard, Omar Richards ve Moussa Niakhate sakat olan isimler. 

Bournemouth – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Bournemouth – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Neto, David Brooks ve Marcus Tavernier’in sakatlıkları sürüyor. Nottingham Forest’da Willy Boly, Jesse Lingard, Omar Richards ve Moussa Niakhate sakat olan isimler. 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Bournemouth, Premier Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Brentford deplasmanında 2-0 kaybettiler. Son 4 maçtan puan çıkartamayan Bournemouth, düşme hattının 1 basamak üzerinde. Nottingham Forest ise çıkışa geçti. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan topladılar. Geçtiğimiz hafta sonu City Ground’da konuk ettikleri Leicester City’i 2-0 mağlup ettiler. Çıkışa geçen Nottingham Forest, Bournemouth deplasmanında da puan almayı başarır. Steve Cooper’ın ekibi kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.30

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.51

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth, öne geçtiği maçta 2 puan bıraktı. Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldılar.