Mainz 05 Bayern Münih İddaa Tahmini 01.02.2023

İddaa fikstüründe 1 Şubat Çarşamba akşamı yer alan Almanya DFB Kupası Son 16 eşleşmesinde, Mainz 05 ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Opel Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Mainz 05 galibiyetine 6.36, beraberliğe 4.94, Bayern Münih galibiyetine ise 1.47 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.10, beraberliğe 4.30, konuk ekibe ise 1.29 oran veriyor.

Mainz 05 Galibiyetle Başladı

Almanya Bundesliga sahnesinde Main 05 tam 6 hafta sonra galip geldi. Bo Svensson ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Bochum karşısında 5-2’lik net bir galibiyete imza attı. 6 haftadan 4 mağlubiyet, 2 beraberlik alan ev sahibi, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. 23 puanla kendisine 11. sırada yer bulan Mainz 05, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih ile DFB Kupası’nda eşleşen ev sahibi, ligde 6-2’lik hezimet yaşadığı Münih karşısında sürpriz arayacak. Ev sahibi son maçını kazansa da, Bayern Münih karşısında bir kez daha zorlanacaktır.

Bayern Münih Beraberliklerle Yetindi

Bayern Münih cephesinde yenilmezlik serisi 11 haftaya çıksa da, Almanya Bundesliga’da 3 haftadır üst üste alınan beraberliklerle birlikte, liderlik koltuğu tehlikeye girdi. Nagelsmann ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası öncesinde Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga’ya damga vurmayı başarırken, aranın ardından galibiyet adına zorlandı. Son 3 haftada Leipzig, Köln ve Frankfurt karşısında 1-1’lik skorlarla berabere kaldılar. En yakın rakibinin 1 puan üzerinde liderliğini sürdürmeyi başaran Bayern Münih, kötü gidişata DFB Kupası’nda son vermek istiyor. Ligde rakibini iç sahada 6-2’lik harika bir skorla mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bir kez daha farklı galibiyetle, üzerindeki rehaveti atmak istiyor. Bayern Münih son haftalarda etkisiz kalsa da, sezon genelinde harika performansıyla, toparlanacak güçte olduğunu bizlere gösterdi.

Mainz 05 – Bayern Münih Maç Bilgileri

Mainz 05 – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Maçın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında Robin Zentner, Suliman Mustapha, Jonathan Burkardt ve Delano Burgzorg’un sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih cephesinde ise Bouna Sarr, Sadio Mane, Mazraoui, Lucas Hernandez, Manuel Neuer ve Goretzka’nın sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Silvan Widmer, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Marcus Ingvartsen.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Mathys Tel.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da beklenmedik puan kayıpları yaşayan Bayern Münih, DFB Kupası’nda kazanarak, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Ligde rakibini zorlanmadan mağlup eden Münih, kupada da benzer bir zafere imza atacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.88

intobet Oranı: H2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga lideri Bayern Müniih, deplasmanda zorlanmadan kazandı. Konuk ekip 4 golle tur atlarken, rakibine gol şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.