Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Manchester City İddaa Tahmini 15.02.2023

İngiltere Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Arsenal iç sahada, Manchester City’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 22.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Arsenal ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal kazanır 2.98, beraberlik 3.55, Manchester City kazanır ise 2.42 olarak açıklanmış. 

Arsenal Lider Konumda

Arsenal, bildiğimiz gibi Premier Lig’de lider konumda yer alıyor. Ligde oynadıkları son 2 maçta da puan kaybettiler ama liderliği bırakmadılar. Önce Goodison Park’da Everton’a 1-0 kaybeden Mikel Arteta’nın öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu ise Emirates’de konuk ettiği Brentford ile 1-1 berabere kaldı. Son 2 maçta 5 puan bıraktılar. En yakın takipçisi Manchester City’nin 3 puan önünde bulunan Arsenal, bu hafta Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Arsenal’da Gabriel Jesus, Mohamed Elneny ve Emile Smith Rowe’un sakatlıkları sürüyor.

Manchester City 3 Golle Kazandı

Manchester City, 2 hafta önce konuk olduğu Tottenham deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu yenilgi ile şampiyonluk yarışında önemli bir fırsatı değerlendiremediler. Geçen hafta ise Etihad’da Aston Villa’yı konuk eden Pep Guardiola’nın ekibi, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve lider Arsenal ile puan farkını 3’e indirdi. Arsenal’ın puan kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Manchester City, bu hafta ise Arsenal deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Manchester City’de Kalvin Phillips ve John Stones’un sakatlıkları bulunuyor.

Arsenal – Manchester City Maç Bilgileri

Arsenal – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Gabriel Jesus, Mohamed Elneny ve Emile Smith Rowe’un sakatlıkları sürüyor. Manchester City’de Kalvin Phillips ve John Stones’un sakatlıkları bulunuyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de lider konumda yer alıyor. Son 2 haftada üst üste puan kayıpları yaşadılar ama buna rağmen hala liderler. Geçen hafta Emirates’de konuk ettikleri Brentford ile 1-1 berabere kalmışlardı. Manchester City ise geçen hafta Etihad’da Aston Villa’yı 3-1 mağlup etti ve hata yapmadı. Bir önceki hafta Tottenham deplasmanında kazansalar, Emirates’e 51 puan ile geleceklerdi ama olmadı. Manchester City, maçın favorisi. Emirates’de lider Arsenal’ı mağlup ederler ve puanını eşitlerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.09

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.42

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Emirates’de Arsenal’ı 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ortak oldular.