İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.02.2023

16 Şubat Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off Turu’nda sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Juventus – Nantes: H1, 1.84 (iddaa) – 2.11 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 16 Şubat Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off mücadelesinde, Juventus ile Nantes karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 23:00. Juventus cephesinde puan silme cezasının yankıları devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’dne kabus gibi bir sezon geçirdikten sonra rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren ev sahibi, 8 maçlık galibiyet serisiyle liderin en yakın takipçisi haline gelmişti. İtalya Futbol Federasyonu tarafından verilen 15 puan silme cezasının ardından şampiyonluk hayalleri suya düştü. Üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıpları da, bu cezanın sahaya yansıması oldu. Son 2 haftada Salernitana ve Fiorentina’yı mağlup ederek, yeniden toparlanan JUVE, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Avrupa Ligi’nde boy gösterecek olan Allegri ve ekibi, Nantes karşısında Son 16 bileti arayacak. Ev sahibi sahaya odaklandığı takdirde, Avrupa Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adayları arasında. Fransa Kupası’nı geçtiğimiz sezon müzesine götürerek UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Nantes, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nu lider Freiburg’un gerisinde tamamladı. 6 maçtan 3 galibiyet, 3 yenilgi alan konuk ekip, Play Off mücadelesi vermeye hak kazandı. Frebiburg’a hem iç sahada hem de deplasmanda kaybeden ekip, diğer mağlubiyetini ise Karabağ deplasmanında aldı. Fransa Ligue 1’de ise alt sıralardan kurtulmayı başaramadılar. Antoine Kombouare ve öğrencileri, düşme hattının 10 puan üzerinde yer alıyor. Son 2 haftada Ajaccio ve Lorient’i mağlup etmeyi başardılar. Juventus maçı öncesi güven tazeleyen konuk ekip, yeni yılda sadece Marsilya’ya kaybederken, 6 maçta ise mağlubiyete yer vermedi. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk şansını büyük ölçüce kaybeden Juventus, UEFA Avrupa Ligi’ne odaklandı. Şampiyonluğun favorileri arasında yer alan Juventus, Nantes engelini iç sahada zorlanmadan geçecek ve Son 16 yolunda dev bir adım atacaktır.

Ajax – Union Berlin: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Ajax evinde Union Berlin’i konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off mücadelesi, 16 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu. Hollanda Eredivisie Ligi’nde zirve koltuğunu üst üste yaşadığı 8 maçtaki puan kayıplarıyla kaybeden, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise gruplarda veda eden Ajax cephesinde, Alfred Schreuder ile yollar ayrıldı. Göreve John Heitinga getirildi. Yeni hocasıyla ligde son 2 hafta Cambuur ve Waalwijk’i mağlup eden Ajax, 2 maçta 8 gol atarken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Teknik adam etkisini kısa sürede göstermeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu için Play Off mücadelesi verecek olan Ajax, ilk maçta Union Berlin’i sahasında konuk edecek. Son 2 hafta hem hücum hattı hem de savunma hattında gelişim gösteren Ajax, iç saha fırsatını iyi değerlendirmek istiyor. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır kazanan Union Berlin, lider Bayern Münih’e puan farkını açma şansı vermedi. Urs Fischer önderliğinde rüya gibi bir sezon geçiren Union Berlin, 20 haftadan 13 galibiyet, 3 beraberlikle 42 puan toplamayı başardı. Zaman zaman liderlik koltuğunu ele geçiren konuk ekip, şimdi liderin 1 puan gerisinde yer alıyor. Son 4 haftada 11 golle kazanan Union Berlin, kalesinde ise 4 gole izin verdi. Almanya Bundesliga’ya damga vuran takımlar arasında yer alan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 için Play Off mücadelesi verecek. D Grubu’nu 4 galibiyet, 2 yenilgiyle geride bırakan Union Berlin, 2. sırada kendisine yer buldu. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran ekip, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor. Teknik adam değişikliğinin ardından vites yükselten Ajax, Avrupa Ligi’ne odaklandı. Union Berlin ise iki kulvarda birden iddiasını sürdürüyor. İki formda ve güçlü takımın mücadelesinde, tarafların karşılıklı gollerle galibiyet peşinde olacağını düşünüyorum.

Salzburg – Roma: MS 1, 2.44 (iddaa) – 2.88 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 16 Şubat Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off heyecanı yaşanıyor. Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Salzburg ile Roma karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN. Avusturya Bundesliga’nın lideri Salzburg, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yetersiz kalırken, UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterecek. Matthias Jaissle ve öğrencileri, Bundesliga’da 15 haftadır mağlubiyete yer vermezken, ilk 17 haftada ise sadece 1 mağlubiyete yer verdi. En yakın rakibinin 6 puan üzerinde liderliğini sürdüren Salzburg, bitime 5 hafta kala büyük bir avantaj sahibi. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise Chelsea ve Milan’ın gerisinde kalan Salzburg, Dinamo Zagreb’i ise geçmeyi başardı. Son 2 haftada alınan mağlubiyetler devler sahnesine veda etmelerine neden oldu. Bundesliga’da iç saha mağlubiyetine yer vermeyen ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde ise sadece iç sahada Chelsea’ye kaybetti. Ligde 4 haftadır kazanan Jaissle’nin öğrencileri, Roma karşısına formda ve moralli çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 haftayı 12 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Roma, 41 puanla 4. sırada yer aldı. Jose Mourinho ve öğrencileri, liderin 18 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Zirveden uzak kalan konuk ekip, Empoli karşısında alınan iç saha galibiyetinin ardından, Lecce deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. Ligde henüz aradığı başarıyı bulamayan Roma, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ise liderliği Real Betis’e kaptırırken, 10 puanla 2. sırada yer aldı. 6 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldılar. Son 2 maçta HJK Helsinki ve Ludogortes’i mağlup etmeyi başaran konuk ekip, gruptan zor çıktı diyebiliriz. Devre arası transfer döneminin ardından da istikrar sağlamayı başaramayan Roma, zorlu Salzburg deplasmanında galibiyet arayacak. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek olan Salzburg, Avusturya Bundesliga’da şampiyonluk için büyük avantaj sağladı. Ev sahibi Avrupa macerasına galibiyetle başlayacak ve Roma karşısında turun ilk maçını kazanmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.95

Bets10 Bahis Oranı: 10.93